5 Trendy relaxideeën voor in je tuin

04/07/2022
424
Isolatie

De zomeravonden komen er weer aan wanneer je wel tot 2 uur ’s nachts kunt buiten zitten omdat het zo gezellig is met je vrienden of familie. ’s Avonds is het altijd fijn om buiten met een lekker drankje te ‘chillen’ en naar de sterren te kijken. Het leukste is dan om ook daadwerkelijk een plek te hebben in de tuin waar je goed kunt relaxen, niet zomaar een stoeltje buiten in het gras. Heb je moeite met het bedenken of creëeren van je eigen chillplek? In deze blog zal je vast wel wat inspiratie vinden! Wij hebben voor jou 5 ideeën op een rijtje gezet met de beste chillplekken die tegenwoordig heel trendy zijn.

Tuinhuis

Niet alleen in de zomer kun je van deze genieten, maar ook in de herfst kun jij in je eigen tuinhuis chillen. Als je voor een beetje goede isolatie zorgt kun je hier zelfs in winter in zitten met een kacheltje of dergelijke. Kleedt je tuinhuis leuk aan met wat meubels, een tapijtje, leuke plantjes en lampjes, en je hebt je eigen mini-(wo)mancave.

Palletlounge

Een lounge kopen of je eigen lounge maken zoals je dat zelf wilt? Volgens mij is de keuze dan snel gemaakt! Met pallets kun je meer dan alleen maar goederen verplaatsen, je kunt hier zelfs een lounge van maken. Door een paar pallets op elkaar te stapelen en te plaatsen in de vorm van een lounge, kan jij je eigen chillplek creëren in de vorm hoe jij dat zelf wilt.

Schommelbed

Geniet van de sterren tijdens het wiegen in een mega schommelbed. Met een schommelbed kun je samen met je partner genieten van de prachtige donkere lucht en slapen onder de sterren. Een schommelbed kun je kant en klaar kopen en heb je zó geplaatst. Wieg lekker als een baby’tje heen en weer en zet een lekker muziekje op, je avond kan dan niet meer stuk!

Isolatie

Zwembad op een zwembad

Dit zal waarschijnlijk de meest unieke chill manier zijn, maar het is wel erg leuk! Als je een groot zwembad hebt (bij voorkeur een ingebouwd zwembad) kun je op het water liggen met een ander zwembad erop. Dit klinkt heel raar, maar het is mogelijk. Koop bij de Kruidvat of Action een simpel rechthoekig zwembad met 2 dikke randen, en leg deze opgepompt op het grootte zwembad. Gooi wat dekens er in, pak een zakje chips, een filmpje op de laptop en je kunt op het water genieten!

Hangstoel

Een van de simpelste maar zeker coolste chillplekken zijn toch wel de hangstoelen. Het is daadwerkelijk echt heerlijk om een boek te lezen terwijl je een beetje rondhangt in een groot, gevlochten ei. Pak een drankje erbij en geniet optimaal.

Isolatie

Lees in deze blog meer over landschapschapsarchitectuur!

Lees ook:  Afval van een verbouwing

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings