Allerduurste auto voor Jay-Z en Beyoncé

04/06/2021
184

Beide artiesten hebben voor een langere periode hard gewerkt aan hun carrière, waar iedereen 'U' tegen zegt. Dit is ook te zien aan het vermogen van het power koppel. Hierdoor hebben ze ook genoeg geld om een mooie verzameling aan auto’s te maken. Jay-Z heeft door de jaren heen een Ferrari F430 Spider gehad, een Pagani Zonda F en een Bugatti Veyron Grand Sport. Maar hun nieuwste aanwinst is blijkbaar de duurste auto ooit.

Blue Ivy

Het is momenteel nog niet helemaal zeker, maar volgens meer bronnen zijn Beyoncé en Jay-Z de nieuwe eigenaren van de Rolls-Royce. Ze kunnen het makkelijk betalen en houden allebei van dure auto’s. Ook is het interieur van de auto blauw bekleed, genaamd Blue Ivy. Dit is dezelfde naam als het dochtertje van het bekende stel. Jay-Z heeft zijn handtekening op de Spirit of Ecstasy gezet en ook Beyoncé heeft haar krabbel achtergelaten op de achterkant van de auto. Ook zijn allebei hun handtekeningen terug te vinden op de motor van de wagen.

Koelkast voor favoriete drankje

Een andere reden waarom men denkt dat de auto van Jay-Z en Beyoncé is, komt door de koelkast die aan de achterkant van de auto zit. De koelkast is speciaal gemaakt voor het favoriete champagnemerk van Jay-Z. Door middel van deze koelkast kunnen ze hun lekkere drankje op 6 graden bewaren in hun auto.

Net een jacht

De Rolls-Royce Boat Tail heet niet voor niets zo. Het is namelijk een behoorlijke lange wagen, maar liefst 5,9 meter lang. De auto is custom made op aanvraag van een aantal extreem rijke klanten. Jay-Z en Beyoncé kunnen naast hun champagne ook hun picknick set kwijt in de auto. Ook kunnen ze hun cocktailtafels, stoffen krukken en parasols kwijt. Heel normaal. Maar dat mag ook wel, want het is de duurste auto aller tijden. De auto kost maar liefst 28 miljoen dollar! Een bedrag waar veel mensen niet eens over na dúrven te denken. Onder de indruk van deze auto, maar moet je nog steeds je rijbewijs halen? Rijschool Leiden helpt je hierbij.

 

Lees ook:  Opmerkelijk nieuws vanuit de VS

Recent

Zo vrolijk jij je verzenddoos op!

Het vermogen van Youtuber Gio Latooy

Jutta Leerdam gezien met omstreden Amerikaanse influencer Jake Paul

Charlene de Carvalho-Heineken en haar gigantische vermogen

Een verbod op gokreclames en vanaf wanneer het in gaat!

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings