Opmerkelijk nieuws vanuit de VS

09/11/2020
340
Trump

Er is opmerkelijk nieuws vanuit de Verenigde Staten opgedoken. De Verenigde Staten verkeren op het moment in moeilijke tijden. Het land heeft namelijk net de verkiezingen achter de rug die de spannendste waren in de afgelopen 20 jaar. Biden mag dan wel als President Elect worden uitgeroepen door de diverse media toch is het nog niet zeker.

Stemmen tellen en fraude

Er moeten nog stemmen geteld worden en bovendien heeft Team Trump al diverse rechtszaken aan gespannen tegen de uitslag. De huidige President Trump is namelijk van mening dat er op grote schaal is gefraudeerd met de stemmen. Dit is al diverse keren groot verkondigd in de media maar hard bewijs is nog altijd niet geleverd. Tijdens de laatste speech van Trump in het Witte Huis wordt hij zelfs door diverse Tv-zenders van gedraaid. De presentatoren vertelden vervolgens dat het niet klopt wat de President verkondigd omdat hij er geen bewijzen voor levert. Deze actie is uiterst opmerkelijk in de Verenigde Staten.

Trump

Persconferentie

Afgelopen weekend werd er groots aangekondigd dat de persoonlijke advocaat van Donald Trump een persconferentie zou geven. Deze persconferentie zou worden gehouden in een grote zaal van het Four Seasons Hotel in Philadelphia. Echter, bleek dat de setting en de locatie tijdens de persconferentie heel anders. Zo werd de persconferentie niet gehouden in een grote zaal het hotel maar voor de garagepoort van een tuincentrum. De persconferentie vond dus plaats in de buitenlucht voor het tuincentrum ‘Four Seasons Total Landscaping’. Dit lijkt natuurlijk op de naam van het hotel maar de plek komt echt niet in de buurt van het chique hotel. De vraag die nu rust: is er iets misgegaan?

Pijnlijk

Tijdens deze persconferentie kwam dan ook nog eens naar buiten dat diverse media op dat moment Biden aanwezen als winnaar. Een van de aanwezige journalisten vermeldde dit en vroeg vervolgens de advocaat om een verklaring. Het bleef stil. Vervolgens volgde er weer een ontkenning van het feit dat de verkiezingen waren beslist. Bovendien verklaarde de advocaat dat de rechter uiteindelijk zou gaan beslissingen wie er gelijk had.

Reacties

Op internet volgde een grote stroom humoristische reacties op het optreden van de advocaat. Niet alleen vanwege het feit dat tijdens de persconferentie naar buiten kwam dat Biden gewonnen had maar juist de locatie van het moment. Mensen vroegen zich af of ze bijvoorbeeld de volgende keer de persconferentie bij hun winkel gehouden kon worden. Andere mensen vonden het zo grappig, “dit had ik echt nooit kunnen bedenken, dit is zo grappig en kansloos”.

Lees ook:  Wat zijn de gevolgen van de oorlog in Oekraïne voor ons voedsel?

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings