Permanente make-up: ook voor mannen?

08/07/2021
327

Het komt steeds vaker voor en er zijn steeds meer nieuwe technieken: permanente make-up (PMU). Tegenwoordig is het de droom voor iedereen om zonder moeite mooi wakker te worden. Iedere vrouw wil wel wakker worden met mooie, volle, gekamde wenkbrauwen, dikke wimpers en volle lippen. Permanente make-up biedt hier de oplossing voor. Ook mannen hebben baat aan PMU. Het is namelijk momenteel de populairste trend in de schoonheidsindustrie.

PMU voor mannen

Het is dus niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen gebruik maken van permanente make-up voor hun wenkbrauwen of dergelijke. Duidelijk gevormde en volle wenkbrauwen kan ervoor zorgen dat een man er sprekend, jonger en fris uitziet. Powder brows biedt de oplossing voor mannen die vollere wenkbrauwen willen. Ook kan het voorkomen dat mannen deze behandeling willen omdat er vanwege medische redenen de wenkbrauwen dunner zijn of de haren sneller uitvallen. Het is ook mogelijk dat er kale plekken zijn in de baard van een man. Deze kunnen door middel van PMU opgevuld worden.

Hoe werkt PMU bij wenkbrauwen?

Waarschijnlijk weten mannen niet hoe permanente make-up wordt toegepast. Dat gaan we uitleggen. Tijdens de procedure wordt er gebruik gemaakt van tattoo-kleurstoffen. Er wordt als het ware een wenkbrauw getatoeëerd. Het kan voorkomen dat de eerste behandeling niet goed genoeg blijft zitten, waardoor er nog een behandeling volgt. Vrouwen willen over het algemeen mooie gevormde contouren bij PMU. Bij mannen is dit anders, hier worden de wenkbrauwen realistischer gemaakt.

Wat zijn nu de voordelen van PMU?

Twijfel je nog te veel of PMU wel echt iets voor jou is? Hieronder worden de verschillende voordelen van PMU besproken. Als eerste is PMU zichtbaar voor een lange tijd, dus het is goed dat er lang over na gedacht wordt. Het effect is niet meer terug te draaien. Daarnaast kan je ook jouw look kiezen. Als er een bepaalde kleur, stijl of dikte is die jij de voorkeur geeft dan kan de specialist deze gewoon toepassen. Het is super praktisch: als je ’s morgens opstaat hoef je er niks meer aan te doen, ook door de dag heen heeft het geen verzorging nodig. Ook mannen hebben onzekerheden, als een man zijn litteken of dergelijke wil maskeren dan kan dat met PMU.

Lees ook:  Waarom SEO voor jouw bedrijf essentieel is

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings