Zo vrolijk jij je verzenddoos op!

29/03/2023
124
Verzenddoos

Verstuur jij je pakketjes in een saaie bruine verzenddoos? Dan is het tijd voor verandering. Klanten vinden het namelijk leuk om pakketjes te ontvangen in een verzendverpakking met een leuk kleurtje of printje. Het vrolijkt klanten op en geeft ze een positief gevoel bij het merk. Met deze 3 tips verstuur jij voortaan nooit meer pakketjes in een duffe verzendverpakking!

Tip 1 kies een leuk printje of kleur

Er zijn veel verzendverpakkingen verkrijgbaar in leuke printjes. Denk bijvoorbeeld aan een roze panter printje, pied de poule of roze hartjes. Buiten het feit dat de verzendverpakkingen een leuk printje hebben, zullen ze zeker opvallen tussen alle andere pakketjes. Ben je geen fan van printjes? Dan zou je ook een verzendzak kunnen kiezen met een lichte subtiele kleur. Verstuur je je pakketjes liever met een verzenddoos? Dan kun je de verzenddoos bedrukken met bijvoorbeeld je logo. Of voor een verzenddoos kiezen met bijvoorbeeld een roze of gouden kleur.

Tip 2 de inhoud opfleuren

De buitenkant van het pakketje heb je opgevrolijkt. Maar hoe zit het met de inhoud? Je zou de artikelen die je wilt versturen, kunnen inpakken met vloeipapier. Dan hebben klanten ook nog iets uit te pakken wanneer ze het product ontvangen. Het voelt dan haast alsof ze jarig zijn. Superleuk! Je zou er zelfs nog een kaartje bij kunnen doen om het nóg persoonlijker te maken voor de klant. Wanneer je je pakketjes in een verzenddoos verstuurd, komt het vaak voor dat er loze ruimtes in de doos zitten. Deze zou je kunnen opvullen met papiersnippers in een kleur die past bij het vloeipapier.

Tip 3 alles in een thema

Om het helemaal af te maken zou het mooi zijn als alle producten samen één huisstijl hebben. Zo zou je de kleur van de verzendzak terug kunnen laten komen in het vloeipapier waar je de artikelen mee verpakt. Daarnaast zou je zelfs nog de verpakkingsmaterialen kunnen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Dan zien mensen direct dat het pakketje bij jou vandaan komt!

Maar waar haal je verzendverpakkingen met een vrolijk printje? Bij Rotim Verpakkingen hebben ze een breed assortiment met verschillende kleuren en patronen verpakkingsmaterialen. Op de website hebben ze zelfs een overzicht met alle collecties zodat je gelijk een trendy printje kunt kiezen die helemaal bij jou past!

Lees hier ook welke verzendlabels jij nodig hebt.

Lees ook:  Waarom iedere winkel écht een webshop moet hebben

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings