De app van gemeentepeiler

24/07/2020
321
gemeentepeiler

Altijd al eens mee willen praten over dingen die er gebeuren in jouw buurt, dorp of stad? Met de applicatie van gemeentepeiler heb jij nu die kans. Download de applicatie nu op je telefoon of tablet. Door gebruik te maken van de app wordt burgerparticipatie erg eenvoudig. Maak een account aan en ontvang via meldingen (op een zelfde manier als WhatsApp, Snapchat of Facebook) verschillende stellingen, kwesties en opinieonderzoeken. Zo kun je vragen krijgen over jouw mening van de wijk op dit moment, of jij vind dat er genoeg groen in de omgeving is en nog veel meer!

Zoals eerder vermeld lijkt de app dus erg veel op Facebook of Instagram. Doordat de meeste mensen ondertussen wel gewend zijn aan dit besturingssysteem zal deze app voor hen ook eenvoudig te gebruiken zijn. Een peiling beantwoorden of een mening delen is binnen een ogenblik gepiept.

Eenmaal in de app kun je vanuit het hoofdscherm, oftewel dashboard, eenvoudig peilingen versturen naar elke wijk, dorp of stad in het hele land. Je kunt deze peilingen ook uitprinten om vervolgens te delen met je buurman, nichtje of andere bewoners. Neem vooral een kijkje op de website om erachter te komen wat jij kan betekenen voor jouw gemeente.

Laat jouw stem horen

Laat de kans om je te laten horen niet schieten. Jouw feedback en mening zijn van groot belang. Door deze samenwerking kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd en kan er samengewerkt worden aan verbetering van de omgeving. Dit is voor zowel bewoners als bestuur een win-win. Door gebruik te maken van de app van Gemeentepeiler worden inwoners op een toegankelijke manier bereikt.

Interesse?

Geef Gemeentepeiler een kans en vraag gratis de brochure aan. Deze ontvang je na aanvraag als Pdf-bestand op je e-mail. Wil je precies weten wat Gemeentepeiler voor jou kan betekenen kun je ook contact opnemen. Zij komen dan bij jou aan de deur om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Meer Nieuwsbeest blogs lezen? Lees dan Het verhaal achter de invoering van het rijbewijs

Lees ook:  Groei aantal ZZP’ers in 2020

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings