De app van gemeentepeiler

24/07/2020
146
gemeentepeiler

Altijd al eens mee willen praten over dingen die er gebeuren in jouw buurt, dorp of stad? Met de applicatie van gemeentepeiler heb jij nu die kans. Download de applicatie nu op je telefoon of tablet. Door gebruik te maken van de app wordt burgerparticipatie erg eenvoudig. Maak een account aan en ontvang via meldingen (op een zelfde manier als WhatsApp, Snapchat of Facebook) verschillende stellingen, kwesties en opinieonderzoeken. Zo kun je vragen krijgen over jouw mening van de wijk op dit moment, of jij vind dat er genoeg groen in de omgeving is en nog veel meer!

Zoals eerder vermeld lijkt de app dus erg veel op Facebook of Instagram. Doordat de meeste mensen ondertussen wel gewend zijn aan dit besturingssysteem zal deze app voor hen ook eenvoudig te gebruiken zijn. Een peiling beantwoorden of een mening delen is binnen een ogenblik gepiept.

Eenmaal in de app kun je vanuit het hoofdscherm, oftewel dashboard, eenvoudig peilingen versturen naar elke wijk, dorp of stad in het hele land. Je kunt deze peilingen ook uitprinten om vervolgens te delen met je buurman, nichtje of andere bewoners. Neem vooral een kijkje op de website om erachter te komen wat jij kan betekenen voor jouw gemeente.

 

Laat jouw stem horen

Laat de kans om je te laten horen niet schieten. Jouw feedback en mening zijn van groot belang. Door deze samenwerking kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd en kan er samengewerkt worden aan verbetering van de omgeving. Dit is voor zowel bewoners als bestuur een win-win. Door gebruik te maken van de app van Gemeentepeiler worden inwoners op een toegankelijke manier bereikt.

Interesse?

Geef Gemeentepeiler een kans en vraag gratis de brochure aan. Deze ontvang je na aanvraag als Pdf-bestand op je e-mail. Wil je precies weten wat Gemeentepeiler voor jou kan betekenen kun je ook contact opnemen. Zij komen dan bij jou aan de deur om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Lees ook:  De zwarte lijst van het CBR. Hoe kom je erop en wat merk je ervan?

Recent

Zo vrolijk jij je verzenddoos op!

Het vermogen van Youtuber Gio Latooy

Jutta Leerdam gezien met omstreden Amerikaanse influencer Jake Paul

Charlene de Carvalho-Heineken en haar gigantische vermogen

Een verbod op gokreclames en vanaf wanneer het in gaat!

┬ę Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings