De beste drempelhulp

13/10/2021
58
Drempelhulp

Wat is de beste drempelhulp? Mensen stellen vaak de vraag wat de beste drempelhulp is? Het antwoord is misschien makkelijker dan wat jij hebt gedacht. Zo zegt men dat een luxe drempelhulp met schuine zijden de beste drempelhulp is. Deze drempelhulp is namelijk:

  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Geschikt voor gebruik met grote en kleine wielen
  • Voorzien van schuine zijden, waardoor oprijden vanuit elke hoek mogelijk is
  • Voorzien van een goede hellingshoek
  • Verkrijgbaar in meerdere hoogtematen

En zo zijn er nog meer voordelen aan een luxe drempelhulp, maar er zijn ook andere factoren die bepalen of een drempelhulp de beste drempelhulp is.

Gewicht van de drempelhulp

De luxe drempelhulp met schuine zijden is massief. Hierdoor heeft hij, zeker in de hogere maten, een behoorlijk gewicht. Wanneer de drempelhulp niet permanent kan blijven liggen is de luxe drempelhulp dus niet de beste drempelhulp. Een aluminium drempelhulp of meeneemdrempel zou dan een betere optie zijn.

Voordelige drempelhulp

De luxe drempelhulp is niet de meest voordelige oplossing. Wil je bijvoorbeeld een motor, fiets of een scootmobiel in de schuur plaatsen, dan kun je misschien beter voor een budgetdrempelhulp gaan. Dit is een voordelige drempeloplossing. In een dergelijk geval is de budgetdrempelhulp dus de beste drempelhulp.

Lengte van de drempelhulp

Standaard heeft de luxedrempelhulp een lengte van 90 cm. Wil je en langere lengte, en is het hoogteverschil maximaal 2 cm, dan kun je misschien beter kiezen voor een drempelhulp met rechte zijden. Heb je een lange lengte nodig en is het hoogteverschil 2 cm of meer? Dan kun je ervoor kiezen om een rubber drempelhulp of aluminium drempelhulp op maat te laten maken.

Lees ook:  ‘Nieuw Kralingen’ meest recente nieuwbouwproject omgeving Rotterdam

Verstelbare drempelhulp

Wanneer er een hoogteverschil zit tussen de linkerzijde en rechterzijde van de drempel, dan kan de aluminium verstelbare drempelhulp voor jou geschikt zijn.

Een drempelhulp of drempelverlager is onmisbaar wanneer het gaat om het vergroten van de toegankelijkheid. Vormt een drempel een obstakel voor bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, scootmobiel of ander hulpmiddel, dan kun je met een drempelhulp ervoor zorgen dat dit obstakel weggenomen wordt. Er zijn dus veel drempelhulpen waar je uit kunt kiezen, en ieder geschikt voor een bepaalde situatie. Er zal daarom gekeken moeten worden naar de individuele wensen en eisen om te bepalen welke drempelhulp voor u de beste is.

Recent

Duurzaamheid: het is nog steeds belangrijk!

Johnny Depp is weer terug in Hollywood!

Dumping van drugsafval komt steeds vaker voor

Meer vraag naar online marketing bureaus door inflatie

Gaat de BTC koers vandaag weer stijgen?

© Nieuwsbeest - 2022
Made with
Web Wings