De beste zakelijke smartphones van dit moment

26/10/2022
281
zakelijke smartphones

Er zijn nog maar heel weinig mensen die geen gebruik maken van zakelijke smartphones. Een handig apparaat. Hiermee vallen alle eerdere mobiele telefoon in het niet. Sinds de komst van de smartphone ben je in staat om 24/7 bereikbaar te zijn. Niet alleen door te bellen, maar ook door te appen, te chatten of te mailen. Waar je ook bent, je staat altijd ‘aan’. Dat is niet alleen bij privégebruik zeer prettig. Ook voor ondernemers.

Heb jij een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een zakelijke smartphone? Dan komt hier best wel wat bij kijken. Het aanbod is ongelooflijk groot en er zijn ontzettend veel kenmerken waar je uit kunt kiezen. In dit artikel helpen we je graag een beetje op weg. Hieronder zetten we de beste zakelijke smartphones van dit moment op een rijtje.

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max zakelijk staat toch echt wel op de eerste plek in beste zakelijke smartphones van dit moment. De naam zegt het eigenlijk al: pro. En dat is het ook. Het is een absolute pro in alles wat hij doet. De meeste Apple Gebruikers gaan nooit meer terug naar een gewone Android zodra ze het besturingssysteem hebben geprobeerd. Dat zegt wel iets over de kwaliteit van de iPhone. Als jij momenteel al over een verouderde versie beschikt, zal deze iPhone 14 Pro je zeker weten te bekoren.

Het display reageert razendsnel. De smartphone is lekker robuust. En – niet geheel onbelangrijk – ook de batterijduur heeft een fikse upgrade gehad. Hierdoor kan je met gemak de hele dag door, zonder dat de telefoon eerst ergens opgeladen moet worden. Handig wanneer je regelmatig onderweg bent en geen tijd hebt om op te laden. Het grootste verschil tussen de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max is natuurlijk het verschil in display formaat. Bij de Max is deze logischerwijs een stuk groter. Dit biedt een zeer aangename kijkervaring.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ga je liever toch voor een Android telefoon? Dan is de Samsung Galaxy S22 Ultra een prima optie. Dit is één van de nieuwste Samsung smartphones en is pas in dit jaar geïntroduceerd. Het heeft een stoere uitstraling en is voorzien van een geïntegreerde S pen. Daardoor heeft deze smartphone de kracht en uitstraling van een Note. Heel handig voor ondernemers!

Houd er wel rekening mee dat bij de smartphone niet standaard een lader wordt meegeleverd. Deze moet je dus zelf kopen.

Nokia XR20

Alleen al bij het horen van de naam ‘Nokia’ moeten we stiekem even glimlachen. Dit was voor bijna iedereen het merk van hun allereerste telefoon. Natuurlijk zijn de Nokia’s van toen niet meer te vergelijken met die van nu. Toch beschikken ze nog wel over ongeveer dezelfde kenmerken. Zo is het uiterlijk van de smartphone zeer opvallend én beschikt het over de duurzame kwaliteiten van de eerdere Nokia’s. Zo is hij krasbestendig, valbestendig, waterbestendig en kan hij dus gewoon tegen een stootje. Handig wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkzaam bent!

Keuze gemaakt? Check dan of een sim only abonnement iets voor jou kan zijn.

Lees ook:  Dit zijn de belangrijkste nieuwe features van de Samsung Galaxy S23

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings