De top 5 meest bekeken series op Netflix

25/11/2020
296
De top 5 meest bekeken series op Netflix

We zitten erg veel thuis. Verveling ligt dus dan ook op de loer. Netflix kan ervoor zorgen dat men zich niet hoeft te vervelen. Om de kijkers van Nerlfix te helpen, hebben wij een De top 5 meest bekeken series op Netflix samengsteld.

Op 5 staat It’s Okay to Not be Okay

Dit is een Zuid-Koreaanse dramaserie die werd uitgezonden door tvN. De serie gaat over een samenspel tussen een asociale kinderboekenschrijfster en een onzelfzuchtige geestelijke verzorger. Beide komen elkaar tegen in de serie en vanuit daar start dan ook de verhaal lijn. De serie heeft 16 afleveringen en bestaat uit één seizoen.

Op 4 staat Sherlock

Deze serie is de moderne vertolking van de vroegere serie van Sherlock Holmes. Natuurlijk wordt Holmes geholpen door zijn trouwe helper Dr. Watson. Samen speuren zij naar aanwijzingen en maken ze diverse hachelijke situaties mee. Uiteindelijk is het hoofddoel om elke zaak op te lossen. Alleen wordt Holmes helaas tegengewerkt door zijn tegenspeler Moriarty. De serie bestaat uit 3 seizoenen en een kerstspecial.

Op 3 staat Avatar: The Last Airbender

Veel mensen kennen de serie nog van de tijd dat zij klein waren. Samen met Katara en Sokka beleeft Aang diverse avonturen. Het is dan ook een echte kinderserie. De drie komen erachter dat Aang een avatar is. Dit betekent dat hij als enige van hun wereld alle vier de elementen kan beheersen. Dit zorgt ervoor dat de avatar de rust in de wereld kan en moet waarborgen. De vier elementen zijn: water, aarde, vuur en lucht. De wereld van Aang leefde lang in vrede tot dat de vuurnatie aanviel. De vuurnatie probeert namelijk de hele wereld te veroveren. Aan Aang en zijn helpers de taak om de balans tussen de vier naties te herstellen. De serie heeft 3 seizoenen en 20 afleveringen per seizoen.

Op 2 staat Rick and Morty

Rick en Morty is een serie waar Rick zijn kleinzoon Morty meesleept door de meest weerzinwekkende avonturen. De avonturen spelen zich ook af in diverse dimensies. De serie is een geanimeerde serie. Het genre van de serie is een Amerikaanse komische sciencefiction uit 2013. Veel mensen vinden de serie echt een aanrader. Dus mocht je houden van animatiefilms en een droge portie humor, dan is deze serie zeker geschikt voor jou. De serie bestaat uit vier seizoenen van ongeveer 10 afleveringen per seizoen.

Op nummer 1 is te vinden The one and only: Breaking Bad

Breaking Bad is misschien wel de bekendste serie tot nu toe. De serie werd als eerste uitgezonden door Fox en verscheen later op Netflix.

Een terminaal zieke scheikundedocent kiest ervoor om zijn leven helemaal anders aan te pakken. Hij kiest ervoor om de toekomst van zijn gezin te waarborgen door Crystal meth te gaan produceren en te verkopen. Gedurende de afleveringen van ongeveer 48 minuten wordt je van begin tot eind meegesleurd in het verhaal. Het verhaal is verspreid over 5 seizoenen die bestaan uit in totaal 62 afleveringen. De serie heeft in totaal 16 Emmy Awards gewonnen. Vier van deze awards waren voor de Beste acteur Bryan Cranston. Mocht je dus nog wat vrije tijd over hebben, dan is deze serie echt het kijken waard. Breaking Bad staat daarmee dus op nummer 1 van de top 5 meest bekeken series op Netflix.

Lees ook:  Nederland wordt steeds groener!

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings