De verkoop van veranda’s stijgt

18/12/2021
302
veranda

In tijden van corona kunnen niet veel bedrijven zeggen dat ze groeien, maar toch gebeurt het wel. Bedrijven die veranda’s verkopen zien sinds corona de verkopen van de veranda’s stijgen. Sinds april vorig jaar loopt de omzet bij fabrikanten en verkopers van veranda’s, overkappingen en tuinkamers flink op. Het aantal bestellingen van een veranda, een overkapping of een tuinkamer ligt ongeveer 50% hoger dan voor de coronacrisis. Dat is logisch want mensen zijn nu veel meer thuis. Thuis moeten ze alles doen. Mensen verblijven hier, maar werken hier ook. Mensen gaan zelfs naar school vanuit huis doordat alle lessen online zijn. Ook een vakantie wordt sinds de coronacrisis veel eerder thuis doorgebracht dan voorheen.

 

Afwisseling

Dat de bestellingen van een veranda, een overkapping of een tuinkamer stijgen is dus niet gek. Wanneer je gaat werken doe je dat in je thuiskantoor. Je thuiskantoor is waarschijnlijk boven ergens. Wanneer je klaar bent met werken en het is redelijk weer wil je niet de hele tijd in je woonkamer zitten. Dan ga je eerder lekker in je veranda of tuinkamer zitten om nog even te genieten van het weer. Dit geldt ook wanneer je naar school bent geweest vanuit thuis. Doordat we allemaal veel thuis zitten is een uitbreiding in de vorm van een veranda, overkapping of tuinkamer dus zeer gewenst, dat blijkt. Zo heb je een extra ruimte bij je huis, waardoor je ook thuis alsnog je vrijheid hebt.

 

Veranda aan huis

Een veranda kun je ook nog steeds aanschaffen, mocht je er geen hebben. Er kan vaak een veranda aangeschaft worden in twee verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een veranda met polycarbonaat dak of een veranda met een glazen dak. Wanneer je voor polycarbonaat gaat, heb je een mooi product met een hoogwaardige kwaliteit van afwerking. De veranda is te krijgen in drie verschillende kleuren: antraciet, zwart en crème. Ook het polycarbonaat is te verkrijgen in meerdere varianten. Zo heb je een heldere uitstraling, maar ook een opaal of een opaal warmtewereld.

De veranda aan huis is een veel bestelde veranda sinds de coronacrisis. De veranda zit vast aan je huis en is zeker een ideale oplossing wanneer je graag langer van je tuin wil genieten. Je kunt er namelijk voor kiezen om de veranda open te laten of om de veranda aan te schaffen met zijwanden. In de zomer kun je hier dan beschut zitten, maar ook in de herfst en de lente kun je hier al prima zitten. Bij de veranda heb je zelfs de optie om led spots te laten plaatsen.

Lees ook:  Dit zijn de woontrends voor 2022!

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings