Dennis schouten ontslagen bij Veronica Inside

21/01/2021
365
Dennis Schouten ontslagen

Dennis Schouten is ontslagen door Talpa. Schouten is bekent van zijn spraakmakende interviews bij onder andere PowNed. Veel mensen vonden dat hij hierin provoceerde. Toch waren er ook genoeg mensen die genoten van zijn interviews. Een van zijn bekendste voorbeelden is zijn serie Albufissa. Op het YouTubekanaal van PowNed pakte deze video’s vaak veel weergaven. Er kwamen verschillende mensen in voor die erg spraakmakend waren. Het idee van deze serie was dat Dennis halfdronken mensen ging interviewen tijdens het stappen. Dit was een groot succes. De eerste video’s pakte gemiddeld minimaal een half miljoen weergaven.

Van overstap via Roddelpraat naar ontslag

Na vijf jaar te hebben gewerkt bij PowNed koos Dennis ervoor om te vertrekken. Hij vond werk bij Veronica. Voor deze zender naam hij weer diverse interviews op en verschijn hij vaak op de radio en ook op TV. Na drie maanden komt hier echter een eind aan. Talpa het bedrijf achter Veronica zet de verslaggever op straat. De reden? Zijn YouTubeserie Roddelpraat. De serie die je kunt vergelijken met RTL Boulevard of ShowNieuws op TV was zijn Waterloo. In de serie behandelen Dennis en Jan Roos diverse nieuwtjes uit de wereld van de showbizz. Talpa heeft volgens schouten, Jan Roos op een zwarte lijst staan. Dit zou komen door uitspraken die Jan in het verleden heeft gedaan.

Wat gaat Schouten doen nu hij ontslagen is?

Talpa heeft Dennis gevraagd of hij zou kunnen stoppen met zijn YouTubeserie. Hij gaf aan dit niet te willen doen. Vervolgens heeft Talpa hem op straat gezet. Talpa wilt niet samenwerken met iemand die samenwerkt met Jan Roos. De vraag is of Talpa zo iets wel mag eisen van een werknemer. Het gaat om iets dat Schouten in zijn privé tijd doet. Natuurlijk treedt hij met deze serie wel in de publiciteit. Dit zal waarschijnlijk dan ook de reden geweest zijn voor Talpa om Schouten te ontslaan. Schouten heeft na zijn ontslag aangegeven dat hij toch maar één dag in de week voor Talpa werkte. De schade valt dus best mee en is te overzien. Wat de verslaggever nu gaat doen is nog onduidelijk.

Lees ook:  Op zoek naar rust

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings