Dit zijn de belangrijkste nieuwe features van de Samsung Galaxy S23

14/02/2023
237
De samsung s23 en de samsung galaxy s23+

Daar is hij dan eindelijk: de nieuwe Samsung Galaxy S23.

Sinds begin februari is het nieuwste model van Samsung ook te verkrijgen in Nederland. In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten over het nieuwste model van Samsung vóórdat je hem koopt!

Samsung galaxy s23

Dit moet je weten over de S23-serie

De S23-serie bevat verschillende modellen. Het instapmodel van deze serie is de Samsung Galaxy S23. Wij gaan het hebben over de te gekke features van deze smartphone.

Allereerst is de nieuwe Samsung S23 voorzien van een compact amoled-scherm van 6,1 inch met een ververs snelheid van maar liefst 120Hz. Hierdoor zijn de kleurcontrasten erg hoog. De kleuren spatten van het scherm van deze smartphone af. Door de hoge beeldkwaliteit zien alle foto’s en video’s er haarscherp uit.

Door de hoge ververs snelheid lopen de beelden ook mooi in elkaar over. Het bekijken van een serie of het spelen van een spelletje ziet er allemaal fraai uit op het amoled-scherm van de Galaxy S23.

Daarnaast is er natuurlijk nagedacht over de veiligheid van de nieuwe smartphone. Het scherm is voorzien van een ultrasonische vingerafdrukscanner. Op deze manier weet je zeker dat alleen jij de Galaxy S23 kunt ontgrendelen. Zo worden al jouw persoonlijke gegevens, foto’s en apps in veiligheid gebracht.

De nieuwste features

Samsung galaxy s23

Bij de voorganger van de Galaxy S23 (de Galaxy S22) werd er nog gekozen voor een processor uit eigen kweek. Deze werd geproduceerd door de Zuid-Koreaanse fabrikant. De Galaxy S23 is daarentegen voorzien van een speciaal ontwikkelde versie van de Snapdragon 8 Gen 2 chip van Qualcomm. Deze chip is niet alleen stuk sneller dan zijn voorganger, de chip is ook een stuk energie. Dat is natuurlijk weer een mooi pluspunt voor de Samsung liefhebbers.

Ook de camera’s van de Galaxy S23 zijn voorzien van een flinke verbetering. Zo werd allereerst gekozen voor een nieuwe camera aan de voorzijde. Vele generaties voor de Galaxy S23 hadden dezelfde camera. Samsung besloot om het nieuwe model te voorzien van een nieuwe camera. De nieuwe 12 megapixel lens zorgt voor mooiere foto’s van een hogere resolutie.

De achterkant is voorzien van een 50 megapixel hoofdcamera. Zo maak je in alle omstandigheden een haarscherpe foto. Je zult versteld staan over de scherpte van de foto’s. Een bewogen of onscherpe foto is haast verleden tijd. Naast de hoofdcamera beschikt de Galaxy S23 ook nog over een 12 megapixel groothoeklens en een 10 megapixel telelens. Zo worden de foto’s die je maakt van een nog hogere kwaliteit.

De looks van de Galaxy S23

De Galaxy S23 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kleuren samsung galaxy s23+
Alle kleuren van de samsumg s23

Bij de meeste verkopers is de Galaxy S23 verkrijgbaar in de kleuren: antraciet, vanille, lichtroze en donkergroen. Verder ziet de Galaxy S23 er bijna hetzelfde uit als zijn voorganger. Het nieuwe model heeft slechts een groot verschil: de camera’s aan de achterzijde van de smartphone. Deze zijn namelijk dit keer niet verwerkt in een eiland, maar steken op een minimale manier uit.

Camera samsung galaxy s23
Samsung galaxy s23+
Lees ook:  Deze apparaten zijn de stiekeme grootgebruikers in je woning!

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings