Dit zijn de laatste modetrends

20/05/2022
324
bruine cowboylaarzen

Iedereen wil meegaan met de tijd, vooral wanneer het aankomt op kleding. Misschien doe je dit onbewust. Niemand wil in dezelfde kleren rondlopen die zijn opa en oma vroeger droegen. Wat zijn de laatste trends op het gebied van kleding? In deze blog vind je de laatste trends op het gebied van mode.

1. Schoenen

In de laatste jaren zijn sneakers steeds populairder geworden voor zowel dames als heren. Voornamelijk sneakers zoals Jordans of Yeezy’s zijn de laatste jaren in populariteit gestegen. Naast deze twee sneakers is er een paar die wereldwijd het meest verkocht wordt: de Nike Air Force 1. Deze ‘all-white’ sneaker kom je dagelijks op straat tegen en is geschikt voor zowel dames als heren. Naast sneakers zijn laarzen ook steeds populairder geworden onder de dames. Laarzen van Dr. Martens en bruine cowboylaarzen mogen dit jaar niet ontbreken in je schoenencollectie.

2. Flair broeken

Dames lopen vandaag de dag steeds minder in skinny jeans en slim-fit broeken. Gaande jaren is er een opkomende populariteit ontstaan op het gebeid van damesbroeken. De ‘oude’ flared broeken zijn momenteel terug in de mode. Een kledingstuk dat zomaar eens terug te vinden kan zijn op een jeugdfoto van je ouders. De flared broeken waren in de jaren 60’ en 90’ razend populair.

3. Oversized

Het gevoel dat kleding je geeft is voor sommige het belangrijkste. Voor de meeste mensen is het van belang dat kleren niet alleen mooi zijn maar ook fijn en comfortabel zitten. Mensen lopen graag rond in comfortabele kleding. Oversized shirts of truien verzachten dit pijnpunt als geen ander. Zeg nou zelf, wie houdt er van een shirt of broek die je benen of armen afknelt?

4. Kleur

De laatste modetrend op het gebeid van kleur zijn felle kleuren zoals: roze, geel, groen, blauw, paars. Denk aan alle vrolijke kleuren van de regenboog. Er wordt steeds meer afgeweken van neutrale kleuren zoals: beige, wit, zwart, grijs. Vooral tasjes in felle kleuren worden tegenwoordig erg gewaardeerd. Door jezelf kleurrijk te kleren ga je mee met een van de grootste modetrends in 2022!

5. Cargo broeken

Naast de flared broeken voor dames zijn cargo broeken ook steeds vaker te zien. Cargo broeken zijn vergelijkbaar met werkbroeken en bevatten weinig tot geen naden voor een strakke look. De broeken bevatten diepe rechthoekige zakken die overdekt worden met een lapje stof in dezelfde vorm. De zakken worden vlak boven kniehoogte op de broek gestikt. 

Lees ook:  Weer een grotere druk op de zorg

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings