Vergeet jij ook vaker dingen?

07/05/2021
332
air tag hoesje

Heb jij ook last ervan dat je steeds dingen kwijt raakt. Dat je soms van die dagen hebt dat je de deur uit gaat en weet dat je een sleutel kwijt bent maar deze niet kunt vinden. Helaas heb je de deur al dichtgetrokken en kom je dus niet meer binnen. Iedereen heeft wel eens zo’n dag. Toch hebben sommige mensen hier meer last van dan anderen. Speciaal voor deze mensen komt Apple nu met iets nieuws: de Apple AirTag.

De Apple AirTag

De Apple AirTag is verkrijgbaar voor 35 euro in Nederland. De AirTag is een apparaatje dat net iets groter is dan een batterij voor in je horloge. Met deze nieuwe uitvinding van Apple raak je nooit meer iets kwijt. Door dit apparaatje aan je sleutels te bevestigen kun je met je iPhone je sleutels zoeken. Het voordeel van de AirTag is dat je via de bluetooth kunt zoeken naar je sleutels. Voor de grotere afstanden gebruikt de AirTag de GPS van andere iPhones. Zo kun je dus waar je ook bent zoeken naar je sleutels of naar andere spullen. De AirTag kun je namelijk ook vastmaken en verschillende andere spullen. Allemaal spullen die je niet kwijt mag raken. Mocht je meerdere AirTags willen kopen dan kun je altijd een bundel aanschaffen. Deze bundel kost 120 euro. In ruil voor dit geld ontvang je 4 Apple AirTags.

Apple AirTag

Een Air tag hoesje

Om je nieuwe Apple AirTags goed te beschermen zijn er nu al air tag hoesjes op de markt. Het air tag hoesje kun je om het apparaatje bevestigen. Vervolgens kun je een lus die vastzit aan dit hoesje bevestigen aan een tas of dus bijvoorbeeld de sleutelbos. Het voordeel hiervan is dat je de AirTag dus goed beschermt en dus aan objecten kun vastmaken. Daarnaast zijn er ook hoesjes die de AirTag beschermen tijdens de val.

Wordt de AirTag de toekomst?

De Apple AirTag is een heel erg handig apparaatje. De prijs is alleen heel erg hoog voor zo iets. Toch is het wel mogelijk dat we in de toekomst veel meer gaan zien van AirTag. Wanneer jij namelijk je sleutels bent verloren en voor een dichte deur staat moet je de slotenmaker bellen. De kosten voor het openbreken van je deur zijn niet bepaald laag. Het is dan goedkoper om een AirTag aan te schaffen dan een slotenmaker te laten komen. Hierdoor kan het dus een goed idee zijn voor mensen die veel dingen kwijt raken om een AirTag aan te schaffen. De AirTag kan hierdoor wel een groot ding worden in de toekomst.

Apple AirTag

Lees ook:  Weer een grotere druk op de zorg

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings