DJ Nicky Romero koopt droomvilla

16/08/2021
252
pneumatisch gereedschap

De bekende DJ Nicky Romero heeft onlangs een nieuw huis gekocht dat waarschijnlijk een droomhuis is voor velen. Het gaat hier dan ook om een villa gebouwd in 2020 dat beschikt over de meest moderne snufjes en eigenschappen van deze tijd. Ook een verwarmd zwembad en een privé oprijlaan mét rotonde behoren bij het huis.

Wie is Nicky Romero

Nicky Romero is een bekende internationale DJ die heel de wereld rondreist om zijn muziek te draaien. In 2012 is deze DJ bekend geworden met een hit, sindsdien maakt hij het ene nummer na het andere. Hij verdient zijn geld met namen door optredens op grote festivals en feesten. In 2016 kreeg hij extra bekendheid door zijn relatie met de bekende renster Dafne Schippers. Meer recentelijk is hij vaak in beeld door zijn vriendschap met bekende vlogger Enzo Knol.

De nieuwe woning

De woning die hij gekocht heeft is modern en nog maar enkele maanden af. Het huis is namelijk pas in 2020 gebouwd. Deze villa is op een hoog niveau afgewerkt. Door middel van pneumatisch gereedschap zit alles stevig en goed in elkaar. Doordat de woning pas in 2020 is gebouwd beschikt deze villa ook over veel moderne snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een modern beveiligingssysteem en automatische hekken en deuren.

De villa is luxe afgewerkt met een zwembad en een grote garage dat ruimte heeft voor meerdere auto’s. Dat komt goed uit want Nicky Romero bezit namelijk een hele mooie sportauto. De villa is zo goed als instap klaar. Er liggen bijvoorbeeld overal al de geliefde visgraatvloeren op de grond. Ook zijn er 3 badkamers waar je direct gebruik van kunt maken.

Naast de goede afwerking aan de binnenkant is ook de tuin al helemaal klaar en ingericht. Het grootste gedeelte van de tuin bestaat uit gras. Je hebt hier dan ook veel ruimte om feestjes te geven, iets waar Nicky Romero erg goed in is. De beroemde DJ heeft op dit moment nog niet zijn intrek genomen in dit nieuwe huis, maar gezien de staat van het huis zal dit in de komende weken zeker snel gaan gebeuren.

pneumatisch gereedschap

Lees ook:  Demi Lovato is non-binair

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings