Gek op reizen? laat het zien in je woonkamer!

10/06/2021
307
muurdecoratie hout

Je woonkamer is een plek waar je veel tijd door brengt. Dit kan zijn doordat je er moet werken, er veel tv-kijkt of omdat je vaker met je vrienden in de woonkamer zit te chillen. Wat ook je reden is, de woonkamer is vaker "The place2be". Het is dan ook niet raar dat je deze zo leuk en gezellig mogelijk wilt inrichten. Denk hierbij aan de juiste meubels, maar ook de muurdecoratie en de raamdecoratie kunnen hierin een rol spelen. Daarom geven we je in deze blog tips om je woonkamer perfect in te richten.

Gebruik een eigen stijl

Een van de belangrijkste dingen is om je woonkamer in te richten naar jouw stijlvoorkeuren. Houd je van reizen? Plak dan dingen aan de muur die met reizen te maken hebben. Ook kun je gebruik maken van objecten uit verschillende culturen en daarmee je huis een bepaalde buitenlandse uitstraling geven. De meubels kun je dan ook richting deze stijl uitkiezen en daarmee kun je er makkelijk een geheel van maken. Wat je ook kunt doen is een wereldkaart zwart-wit aan je muur hangen. Hieronder vertellen we je daar wat meer over.

Geef je hobby's weer door een wereldkaart zwart-wit aan je muur te hangen

Als je een fanatieke reiziger bent is er niks leukers om deze verhalen met anderen te delen. Waarschijnlijk heb je al vaker een of meerdere verhalen met mensen gedeeld, maar hebben zij geen idee waar het land ligt. Door gebruik te maken van een wereldkaart zwart-wit aan je muur, kun je deze plekken aanwijzen en daardoor de persoon nog meer bij je verhaal betrekken. Dit is vooral handig bij landen of eilanden die minder bekend zijn en dus bijna niemand weet te liggen.

Een gekleurde wereldkaart op hout is ook mogelijk

Heb je het niet zo met zwart- wit? Dan kun je ervoor kiezen om een wereldkaart op hout in kleur binnen je huis aan te brengen. Hiermee haal je nog steeds je hobby reizen mee naar binnen, maar zorg je wel voor een veel kleurrijkere woondecoratie. Deze wereldkaart op hout kun je indelen naar je eigen wensen. Je kan dus zelf bepalen hoe deze eruit gaat zien, wat je belangrijk vindt om te laten zien en waarom je dit belangrijk vindt.  Kortom een wereldkaart op hout geeft veel voordelen.

Wat zet je op de grond?

We hebben een groot deel van deze blog besteed aan het praten over de muurdecoratie, en dan vooral de wereldkaart op hout aan de muur. Qua meubels zijn er ook veel mogelijkheden om het buitenland naar je woonkamer te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleurrijke Marokkaanse banken? Of van een Japanse woontrend, waarmee je veel riet naar je woonkamer haalt en kleine stoelen en banken centraal staan. Er is dus heel veel mogelijk om jouw woonkamer om te toveren tot een plek die echt bij je hoort!

Lees ook:  Het eikenprocessierups seizoen is weer begonnen

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings