Nieuw interieurtrends van 2021

10/05/2021
256
interieur trends 2021

In 2021 zijn er natuurlijk weer veel nieuwe trends voor jouw interieur. Om alles samen te vatten hebben de trends allemaal een persoonlijk karakter. Het zijn gezellige kleuren en bieden zorg aan de natuur. Hieronder worden de nieuwe trends beschreven zodat jij jouw huis weer opnieuw kan stijlen.

Breng warmte binnen met hout

Een van de interieurtrends van 2021 zijn voornamelijk houten accessoires en houten afwerkingen. In 2021 willen we het namelijk thuis gezellig en knus maken. Denk hierbij aan een houten vloer of een tegelvloer in houtlook. Het is ook mooi om gebruik te maken van een grote houten tafel of een bijzettafel gemaakt van een boomstam. Om nog meer natuur binnen huis te halen, kan je gebruik maken van droogbloemen. In 2020 was dit al een ware trend, maar in 2021 zien we er nog meer van terug. Je kan ze tegenwoordig al op veel plekken kopen of bestellen. Lees hier ook de interieurtrends van 2024.

Ga aan de slag met je muur

In 2021 is het ook helemaal in om gebruik te maken van opvallend behang of juist om je muren te verven. Het is dan niet meer de bedoeling om je hele muur een kleur te geven, maar om gebruik te maken van kleurvlakken. Denk hierbij aan cirkels. Ook is het mogelijk om je behang te laten knallen. Denk aan marineblauwe kleuren met bloemen of wat lichtere kleuren met bladeren op het behang. Wil jij graag opvallend behang in je huis en past hierdoor je bankstel niet meer bij het interieur? Dan kan je makkelijk gebruik maken van een bankhoes en de kleur van je bank veranderen. Dit is een goedkope oplossing voor het veranderen van je bankstel.

Industrie

We zien ook steeds meer industriële accessoires terug in 2021. Zo is industriële verlichting helemaal hot maar ook andere meubels mogen industrieel worden. Deze meubels zijn eigenlijk al jaren hip maar ze blijven steeds terugkomen. Denk aan een strakke kast van donker metaal en houten afwerking. Je kan het ook nog wat speelser maken door (nep)leer toe te passen binnen je interieur. Strakke (nep)leren eetstoelen of een grote fauteuil in de woonkamer. Er zijn nog veel meer trends die jij binnen je eigen interieur kan toepassen. Maar je mag natuurlijk ook je eigen stijl gebruiken binnen je interieur.

Lees ook:  Date outfit kiezen voor mannen & vrouwen

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings