Grootste toto-klapper tot nu toe!

18/02/2021
309
Grootste toto-klapper

Het is al langer bekend dat er door fanatieke fans geld wordt ingezet op hun favoriete teams, ook is bekend dat je daar, met de nodige mazzel, een leuk zakcentje aan over kunt houden. Wat is nou de grootste toto-klapper tot nu toe? Daar kwam ook een doorsnee huisvrouw uit Engeland achter.

Van irritatie naar goude gok

Een weekendje met het gezin zag er voor mevrouw eigenlijk altijd hetzelfde uit. Met haar man en zoon voetbal kijken in de woonkamer, een andere zender kiezen zat er niet in. Op een dag besloot ze eens gek te doen en een (letterlijk) gokje te wagen door het welbekende toto-wedstrijdformuliertje in te vullen. Voor degene die niet weten hoe dit normaal gesproken in zijn werk gaat: je gaat met een bepaalde inzet inzetten op een of meerdere wedstrijden. De basis is dat je kunt wedden op winst, gelijkspel of verlies. Hoe meer toto-voorspellingen je goed hebt, hoe meer je kunt winnen.

Je kunt je wel voorstellen dat hier normaliter een hoop bij wordt nagedacht en er allerlei verschillende tactieken aan vast zitten, maar daar wou deze moeder kennelijk niets van weten. Volgens haar zoon heeft zijn moeder ingezet op maar liefst een dozijn aan wedstrijden. Hoewel zij zelf totaal geen verstand had van voetbal, koos zij als winnende team steeds de grappigste naam.

Uitslag

En grappig was het zeker toen de uitslag en poosje later binnen kwam. De niets vermoedende Britse vrouw zag tot haar verbazing dat ze meer dan 570.000 pond had gewonnen! En als je daar nog niet met open mond van staat, deed ze dit alles met een inleg van slechts één pond. Het scheen dat haar man zich al tientallen jaren bezig hielt met het plaatsen van voetbalweddenschappen, maar zoveel had hij toch nog nooit gewonnen.

Tot op de dag van vandaag staat deze winst op nummer 1 van beste toto-voorspellingen ooit, het gokkantoor had namelijk nog nooit zon groot bedrag hoeven uitkeren.

Lees ook:  De sport trends van 2022

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings