De sport trends van 2022

14/06/2022
366
coach rotterdam

We hebben lang thuis moeten zitten toen we midden in een lockdown zaten. Helaas konden we ook niet meer naar de sportschool en daardoor hebben veel mensen helemaal niet meer kunnen sporten. Dat was erg moeilijk voor sommige, maar dat is als het goed is allemaal verleden tijd en sporten is nu nog populairder dan ooit! Niet alleen sporten in de sportschool zien we veel meer nu, maar ook andere manieren van beweging is veel vaker te zien in Nederland en wij gaan je daar wat meer over vertellen in deze blog.

Personal coaching

Je eigen persona coach hebben voor te sporten is wat mensen tegenwoordig erg fijnen schijnen te vinden. Een personal coach helpt jou je doelen behalen, motiveert je, geeft je individuele sportlessen waar je maar wilt en staat 24/7 voor je klaar. Niet alleen in het sporten bestaan er persona coaches, maar ook op het kook gebied. Coach Rotterdam vertelt je namelijk wat je het beste kunt eten als je wilt afvallen. Coach Rotterdam samen met een personal coach zal jou helpen je droom lichaam/leven te krijgen.

coach rotterdam

Padel

Een soort tennis maar dan anders. Padel is sinds een jaartje erg populair geworden en nog steeds is het een opkomende sport die erg geliefd is. Padel is een soort tennis gemixt met squash wat met een racket en een bal wordt gespeeld. Bij padel gebruik je het hele veld, zelfs de hekken die er om heen staan. Padel is best een intensieve sport die je met 4 man in totaal speelt. Steeds vaker zie je mensen padel uitproberen en er meteen verliefd op worden. Misschien is het wel iets voor jou?

Buiten sporten

Het wordt weer lekker weer en dat betekend dat buiten sporten weer kan. Dat merken we nu in de lente ook al, dat mensen weer graag buiten gaan sporten. In plaats van in de sportschool kun je natuurlijk buiten gratis een rondje rennen of oefeningen uitvoeren in een parkje. Vaak worden de lessen met een persoonlijk coach ook buiten uitgevoerd. Meestal gaat men dan naar een rustige plek waar de oefeningen goed uitgevoerd kunnen worden in de open lucht.

coach rotterdam

Online

In de lockdown deden sommige mee aan online sportlessen. Hierbij zat men dan in een zoom waar ook een coach in zat en zo werd er samen online gesport. Uiteindelijk bleek het online lessen best wel makkelijk en efficiënt te zijn, daarom participeren nog veel mensen hierin. Als je met een online les deelneemt scheelt dat benzine, tijd en jij kunt lekker sporten waar je maar wilt!

Lees ook:  Rico Verhoeven wilde een trio met de beruchte tweeling van Ex on The Beach

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings