Home Alone ster is vader geworden

05/04/2021
369
Macaulay Culkin vader

De Home Alone ster, Macaulay Culkin is momenteel al 40 jaar oud. Hij is dus al lang niet meer het kleine jongetje dat hij jaren geleden heeft gespeeld in Home Alone. Kleine jongens worden groot blijkt, want hij is sinds vorige week vader geworden van zijn eerste kindje. Dit meldt Esquire. Hij is al een tijdje samen met Brenda Song, zij is 33 jaar oud. Ze zijn trotse ouders geworden van een zoontje die vernoemd is naar de zus van Culkin die in 2008 is overleden. De kleine Dakota is geboren in Los Angeles en ze hebben laten weten dat ze dolgelukkig zijn met de geboorte van hun baby. Macaulay Culkin zal dus voortaan niet meer Home Alone zijn.

 

Het koppel

Het stel heeft elkaar een paar jaar geleden leren kennen op de set in Thailand toen ze de film Changeland filmden. Brenda Song ken je waarschijnlijk van de oude serie The Suit Life of Zack and Cody. Ze speelt ook in vele andere Disney Movies en series.

 

Drugsverslaving

Momenteel gaat het dus erg goed met de Home Alone ster. Maar een aantal jaren geleden zagen we nog paparazzi foto’s voorbij komen waarin hij in goedkope witte shirts liep. In 2017 verschenen er foto’s van hem waar hij er al stukken beter in uitzag. Hij was jarenlang depressief en verslaafd aan drank en drugs. Het blijkt dat hij zich met succes uit de goot heeft getrokken. In de Daily Mail beschreef zijn buurman in geuren en kleuren dat Culkin er in anderhalf jaar tijd steeds slechter uit was gaan zien. Hij woonde toen in New York en liep er op een gegeven moment bij als een zwerver. Ook kwamen er louche figuren langs bij zijn appartement, waar het daarna naar marihuana rook. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat Culkin in die tijd zo bergafwaarts is gegaan door het einde van zijn relatie met Mila Kunis na acht jaar. Zijn Amerikaanse fans waren blij toen ze betere foto’s van Culkin in de media zagen. Zijn drugsverslaving is dus allemaal verleden tijd en hij is hartstikke verliefd op zijn vriendin, Brenda, en hun eerste kindje.

Lees ook:  Nieuwe Spider-Man film: No Way Home

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings