Nieuwe Spider-Man film: No Way Home

25/02/2021
320
Spider-Man

Tom Holland, de hoofdrolspeler in de Spider-Man films, heeft gisteren op zijn Instagram bekend gemaakt dat de nieuwe Spider-Man film, No Way Home heet en op 17 december 2021 uitkomt. Dit is dan al de derde Spider-Man-film die uitkomt waarin Tom Holland als Spider-Man speelt. Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon zijn te zien op het filmpje wat werd gepost op Instagram. Hierin discussiëren ze heftig over de nieuwe film, waarop aan het einde een bord in beeld komt met de uiteindelijke titel erop.

Geruchten Spider-Man film

Er zijn meerdere geruchten over de nieuwe film. Zo is het nog niet duidelijk welke rollen in de nieuwe film worden gespeeld. Natuurlijk zijn de drie grootste spelers van de film, Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon, te zien. Wel zijn er een aantal geruchten dat enkele acteurs uit eerdere films terugkomen. Zo komt Alfred Molina terug als Doctor Octopus. Hij speelde deze rol ook al in de tweede Spider-Man uit 2004 waarin Tobey Maguire, Spider-Man speelde. Jamie Foxx speelt Electro. Ook komt Benedict Cumberbatch terug als Doctor Strange. De eerdere Spider-Mans Tobey Maguire en Andrew Garfield komen toch niet meer terug, dit heeft Tom Holland al bevestigd.

Far From Home

Even een kleine opfrisser over de vorige film: Far From Home uit 2019. Deze film speelde zich af in verschillende landen uit Europa. Zo kwam Tom Holland ook even tussen de tulpen in Nederland terecht. Hij moest in deze film tegen Mysterio vechten die hem met behulp van drones voor de gek hield. Spider-Man heeft eindelijk een relatie gekregen met Michelle Jones, die stiekem al door had dat hij Spider-Man was. Voor degene die na de aftiteling verder hebben gekeken. Die zien dat de film eindigt met een mooie plottwist waarbij de identiteit van Tom Holland aan heel de wereld werd onthuld. Dit belooft een spannend derde deel die dus eind dit jaar uitkomt. Hopelijk kunnen we dan met z’n allen genieten in de bioscoop. Wil je alle Spider-Man films nog eens kijken voordat je het nieuwe deel gaat zien, maar weet je niet op welke volgorde? Deze website geeft de beste volgorde aan hoe ze kan kijken.

Lees ook:  Universele oplader is slecht voor de innovatie van Apple

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings