Iphone 12 en Iphone 12 pro gereleased

30/10/2020
293
telefoonhoesje

Op 13 oktober heeft Apple voor het eerst via een digitale presentatie de nieuwe lijn van de IPhone aangekondigd. Sinds de 20de ligt hij dan ook in de schappen. Maar welke features heeft het nieuwe flagship van Apple?

De vier modellen

Zoals we inmiddels van Apple gewend zijn er meerdere modellen van de nieuwe IPhone, de iPhone 12 mini, de iPhone 12, de iPhone 12 pro en de iPhone 12 pro max. Het mini model is nieuw en is voor het eerst sinds de iPhone 6 dat Apple terugkeert naar een kleiner model. Dit is voor veel klanten een stap in de goede richting aangezien de telefoons voor veel mensen bijna te groot waren om goed te gebruiken.

De nieuwe features

Zoals gewoonlijk komt de nieuwe lijn iPhones met een hoop nieuwe features. Wat je als eerste zult merken is het nieuw design dat terug lijkt te gaan naar de tijden van de iPhone 4 en iPhone 5 met minder afgeronde hoeken. Verder hebben alle nieuwe iPhones 5g support en een nieuwe A14 chip. Een van de verwachte features die al aanwezig waren in de nieuwe iPad modellen is de lidar scanner die nu zijn weg naar de Iphone baant. Met de lidar scanner is het mogelijk om 3d scans van ruimtes te maken.

De verassing

Een grote verassing die niet was uitgelekt voor de presentatie was de toevoeging van een magnetische achterkant en een hoop accessoires die daarop aansluiten. Zo hebben ze een nieuwe oplader geïntroduceerd met de naam magsafe. Deze sluit magnetisch aan de achterkant van de iPhone aan. Behalve de oplader zijn er ook nog andere accessoires die met de magneet werken. Zo heb je bijvoorbeeld een telefoonhoesje dat magnetisch aan je iPhone aansluit.

Nieuwe camera

Zoals altijd komt de nieuwe iPhone met een nieuwe en verbeterde camera. De pro heeft maar liefst 3 verschillende lenzen ingebouwd plus lidar. Dankzij de lidar scanner is er een nieuwe modus toegevoegd die het mogelijk maakt om zelfs in het donker foto’s te maken.

Lees ook:  Hoe kun je de sfeer op de werkvloer verbeteren?

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings