Luchtkussengigant.nl meldt een flinke stijging in het aantal verkochte enveloppen

04/12/2020
302
luchtkussen enveloppen

Door de komst van het Corona ziet Webshop Luchtkussengigant.nl een sterke toename in de vraag naar luchtkussen enveloppen.

Erik Koomen de 29-jarige mede-eigenaar van Luchtkussengigant.nl  vertelde het volgende: “door corona is het aantal bestellingen significant toegenomen”. Daarnaast geeft hij aan dat de optie om bedrukte enveloppen te bestellen voor onbepaalde tijd van de website is gehaald. Door de drukte die is ontstaan draait het bedrijf nu op de maximale productiecapaciteit. “Het bedrijf richt zich volledig op het maken van standaard luchtkussen enveloppen” geeft Koomen aan. “de geplaatste bestellingen worden de komende tijd wel gewoon geleverd”, vertelt Koomen.

luchtkussen enveloppen

Leveringen gaan gewoon door

 

Voor grotere orders is het belangrijk om eerst contact op te nemen met het bedrijf. De reden hiervoor is dat er vanwege de gestegen vraag vanuit binnen- en buitenland extra organisatorische werkzaamheden nodig is. De levertijd wordt daarnaast door meerdere factoren vertraagd. Luchtkussengigant.nl zet alle zeilen bij om klanten te ontzorgen, maar door bepaalde tijdelijke veranderingen is dit niet altijd haalbaar.

Online verkoop

Om nog beter in te spelen op de vraag van de klanten heeft Koomen een nieuwe webshop gelanceerd met zijn team. De huidige klanten van luchtkussengigant.nl hadden behoefte aan een webshop die gericht is op verpakkingsmaterialen. Dit is de reden voor het bedrijf geweest om de stap te zetten naar de nieuwe webshop Verpakgigant.nl. De nieuwe webshop beschikt over een uitgebreid assortiment. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: verzendzakken, verzenddozen en nog steeds de bekende luchtkussen enveloppen. Middels deze webshop wordt er ingespeeld op de behoeften van de klanten.

Duurzaam

Duurzaamheid is erg belangrijk voor Koomen. Het bedrijf kiest ervoor om gebruik te maken van plastic grondstoffen die voor 70% volledig recyclebaar zijn. Het plasticverbruik neemt daarmee af met 20 ton plastic per jaar. Het bedrijf probeert zo haar steentje bij te dragen aan het verminderen van het plasticverbruik in de wereld. Koomen is trots op zijn bedrijf en vindt het knap dat zijn team dit heeft kunnen bereiken. Via de website is het nu mogelijk om de vernieuwde folies en enveloppen te bestellen. Door de drukte die is veroorzaakt door de coronacrisis er wel aangeraden om de bestelling eerder te plaatsen zodat, klanten niet zonder verpakkingsmateriaal komen te zitten en alle orders op tijd ingepakt en verzonden kunnen worden.

Lees ook:  De grootste loterij winsten ooit

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings