De grootste loterij winsten ooit

29/11/2020
263
Bankgiro Loterij opzeggen via 123opzeggen

Er aan mee doen wordt meestal ten strengste af te raden, maar toch kun je er niet om heen dat de loterij wel degelijk een aantal mensen steenrijk heeft gemaakt. Één miezerig miljoentje is niets bij de bedragen die de mensen in deze lijst hebben gewonnen. Daar moet wel bij verteld worden dat het vooral loterijen uit het buitenland zijn, aangezien het prijsgeld daar simpelweg hoger is.

In Nederland heb je ook bekende loterijen. De bankgiro loterij is hier een goed voorbeeld van. Deze loterij werkt, net als de meeste loterijen in Nederland, met een abonnementensysteem. Heb je een abonnement, dan doe je automatisch mee. Slim van deze bedrijven, aangezien je zo mensen als het ware ‘vastroest’ in een klantensysteem. Gelukkig kun je de Bankgiro Loterij opzeggen via 123opzeggen.

 

  1. 298 miljoen euro

Een absurd bedrag voor een lotto winst. De gelukkige Amerikanen die 300 miljoen euro (omgerekend zo’n 363 miljoen dollar) die The Big Game loterij won hoeven nooit meer te werken. Het ging om een net getrouwd echtpaar.

 

  1. 300 miljoen euro

Op plek numero 4 staat een winst die net wat miljoenen meer bedroeg als het gelukkige echtpaar hiervoor. Het zal niet de laatste keer zijn dat je een Amerikaanse loterij terug vind in deze lijst. Dit keer werd het bedrag van omgerekend 365 miljoen dollar gewonnen bij de Powerbal loterij in 2006.

 

  1. 443 miljoen euro

Hoe zou jij je voelen wanneer je in een keer meer dan een half miljard in Amerikaanse dollars wint. Dat gebeurde deze vrouw uit Indiana in 2016. Die in ongetwijfeld even bij moeten komen toen ze zag dat er 540.000.000 dollar op haar rekening stond.

 

  1. 539 miljoen euro

2012 was een goed jaar voor een groep vrienden. De 3 heren konden hun oren niet geloven toen ze op 30 maart. Samen mochten zij het astronomische bedrag van 656 miljoen dollar verdelen. Wauw.

 

  1. 1,3 miljard euro

Als je dacht dat je alles al gehoord had, dan kun je nog even gaan zitten. De grootste jackpot winst die de wereld ooit heeft gezien bedroeg namelijk een slordige 1,6 miljard dollar. Deze prijs viel bij een bekende loterij: De Powerball loterij.

 

Bankgiro Loterij opzeggen via 123opzeggen

Lees ook:  Bekende Nederlander vs. Onbekende Nederlander

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings