Nog steeds draagt 80% van de vrouwen de verkeerde beha

20/04/2022
300
susa care bh

Zo’n 80 procent van de vrouwen draagt de verkeerde beha. En dat is zonde, want een goede beha is juist essentieel. Het zit beter, staat mooier en je lichaam krijgt de steun die het nodig heeft. Maar wat is nou het verschil tussen een goede en slechte beha?  

Pasvorm

Een goede beha geeft ondersteuning en is daarom stevig. Maar hij mag niet te strak zitten. Eigenlijk zou hij zo comfortabel moeten zitten, dat je vergeet dat je er eentje draagt. Hoe veel de beha ook moet ondersteunen, als de bandjes snijden in je huid, zit de beha niet goed. De beugels moeten plat tegen je ribben aankomen en de hele borst ondersteunen. Als de beugel aan de zijkant in de borst prikt, is hij te klein. Dit is niet alleen oncomfortabel maar kan zelfs cystes veroorzaken. Zorg er ook voor dat de borst niet te veel boven de beha uitkomt. Hierdoor krijg je een dubbele borst en dat is toch net wat minder charmant. De sluiting van de beha hoort goed op het midden van de rug te zitten. Als dit niet het geval is, ondersteund de beha niet genoeg. Susa Care bh’s zijn goede beha’s en zien er ook nog eens prachtig uit.

Gevolgen van een slecht zittende beha

Als om wat voor reden de beha niet goed zit, kan dit talloze klachten veroorzaken. Te smalle en strakke behabandjes kunnen de schouderspieren dichtdrukken en geven druk op het sleutelbeen. Daarnaast is een slechte beha niet goed voor de schoudergewrichten en nekwervelkolom. Dit kan resulteren in hoofdpijn, een slijmbeursontsteking, peesontstekingen, et cetera. Als deze klachten niet verholpen worden, kan het zelfs lijden tot gewrichtsslijtage en artrose. En voorkom huidschimmel door je beha regelmatig te wassen.

Vervangen

Na verloop van tijd raakt een beha versleten en is hij toe aan vervanging. Vervang je beha op tijd, want ondanks dat hij eerst goed was, kan zelfs een goede maar versleten beha voor klachten zorgen.

Lees ook:  Is het kijken van tv voor het slapen slecht?

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings