Pokémon Horizons: The Series vanaf februari op Netflix

09/02/2024
85
Pokémon Horizons: The Series

Pokémon fans opgelet! Op 23 februari 2024 zal de nieuwe serie van Pokémon, oftewel Pokémon Horizons: The Series, eindelijk in première gaan op Netflix. Ash Ketchum uit Palet town heeft eindelijk zijn droom bereikt om Pokémon Meester te worden en dus is het tijd voor een nieuw avontuur. Ben jij nu een recente fan, of volg je de verhalen van Ash en zijn vrienden al sinds de eerste generatie, dit wil je zeker niet missen!

Wat is Pokémon?

Pokémon, kort voor "Pocket Monsters", is een multimedia franchise die in 1996 in Japan werd gelanceerd door Nintendo, Game Freak en Creatures. Het concept draait om fictieve wezens genaamd Pokémon, die mensen, bekend als Pokémon Trainers, vangen en trainen om met elkaar te vechten voor sport. De franchise begon als een paar videospellen voor de Game Boy, maar groeide al snel uit tot een uitgebreid universum dat televisieseries, films, kaartspellen, merchandise en meer omvat.

Wat zijn deze pokémon?
Elk Pokémon-wezen heeft zijn eigen unieke vaardigheden, eigenschappen en evoluties, wat leidt tot een complex en boeiend systeem van verzamelen, trainen en competitie. Door de jaren heen is Pokémon uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en blijvende franchises in de entertainmentwereld, geliefd door fans van alle leeftijden over de hele wereld.

Pokémon Horizons: The Series

Pokémon merchandise

Pokémon merchandise is een enorm en divers onderdeel van de wereldwijde Pokémon-franchise, variërend van speelgoed, kleding en accessoires tot verzamelobjecten zoals de immens populaire Pokémon Trading Card Game. Fans van alle leeftijden kunnen zich onderdompelen in de Pokémon-wereld door middel van knuffels van hun favoriete Pokémon, draagbare items zoals t-shirts en petten met iconische Pokémon-symbolen, en zelfs huishoudelijke artikelen versierd met afbeeldingen van Pikachu en andere geliefde personages.

De Trading Card Game
De Trading Card Game, die zowel een verzamelaspect als een strategisch spel combineert, blijft een kernonderdeel van de merchandise, met regelmatig nieuwe sets die de nieuwste Pokémon uit de videospellen introduceren.

Pokémon Horizons: The Series

De Pokémon serie

De Pokémon-serie vormt dan ook een rijk universum vol avontuur, vriendschap en competitie. Deze animatieserie volgt de reizen van jonge trainers die streven naar het meesterschap over Pokémon - wezens met unieke krachten en vaardigheden. Met zijn mix van spannende gevechten, diepgaande vriendschappen en de voortdurende zoektocht naar kennis en zelfverbetering, blijft Pokémon een tijdloze serie die de verbeelding prikkelt en de harten van velen blijft veroveren.

De nieuwe hoofdpersonen

Nu Ash zijn jarenlange droom heeft bereikt, is het tijd voor een nieuw begin. In Pokémon Horizons: The Series volgen we dan ook het nieuwe duo genaamd Liko en Roy en hun pokémon Fuecoco en Sprigatito. Hoewel veel oudere fans Ash zullen missen, is één ding zeker: Ook deze serie zal een Pikachu bevatten. Nee, niet de Pikachu van Ash, maar Captain Pikachu, de partner van Friede, een ander nieuw personage in de show. Samen ontdekken ze de Paldea regio en beleven hier de meest bizarre avonturen.

Dus pak je Pikachu knuffel, je trainer petje, een comfortabele deken en wat snacks, want het is tijd voor een nieuw en magisch verhaal.

Lees ook:  De opkomst van visualisatie binnen de architectuur

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings