Rico Verhoeven wilde een trio met de beruchte tweeling van Ex on The Beach

01/02/2021
396
Rico Verhoeven wilde trio

Je las het goed, Rico Verhoeven wilde een trio. Afgelopen weekend stond hij nog in de ring tegen Hesdy Gerges. Hier versloeg hem vrij eenvoudig. Verhoeven was gewoon van een ander kaliber dan zijn tegenstander. Het was een vriendschappelijk duel wat plaatsvond in de wedstrijd van Glory Kickboxing 77. Het gevecht was onderdeel van een viermanstoernooi wat Verhoeven uiteindelijk weer won. De grote vraag is dan ook tegen wie Verhoeven het in de toekomst gaat opnemen. Verhoeven gaf aan dat hij het graag nog eens tegen Badr Hari op zou nemen.

Rico wil trio met “terror” tweeling

Nu een aantal dagen na het gevecht komt er ook groot nieuws naar buiten. Rico Verhoeven zou graag een met Sharon en Esmee van Ex on the Beach naar bed willen gaan. Hij zou namelijk graag een trio willen met een tweeling is het verhaal van Esmee Ipema. Verhoeven zou Ipema zijn tegen gekomen in de Subway waar zij werkte. Vervolgens zou hij zijn snapchatgegevens aan haar hebben gegeven. Niet veel later nam hij via snapchat contact op met Esmee. Hij vroeg of het mogelijk was om samen met haar zus af te spreken in een hotel. Rico Verhoeven wilde namelijk een trio.

Een heel plan

Blijkbaar had Verhoeven al een heel plan uitgedacht. Hij vertelde namelijk ook dat hij hun geld zou geven om een kamer te boeken. Zij zouden dan gewoon via de hoofdingang het hotel binnen gaan. Verhoeven zou dan op een later moment via een zijdeur naar binnensluipen.  Dit alles plaatste Esmee afgelopen zondag op haar Instagram account. Het bericht is inmiddels verwijderd. Esmee schreef daarin ook dat dit nog in periode was dat Verhoeven samen was met Jacky Duchenne was. Verhoeven ontkent dat dit verhaal klopt. Hij geeft aan “het verhaal is totaal niet waar”. Daarnaast geeft de kickbokser ook aan dat hij al die roddels “vermoeiend” vindt.

In de gym

Zowel de tweeling als Rico Verhoeven waren voor de tweede lockdown vaak in de gym te vinden. Dit blijkt uit de foto’s die je op de Instagrampagina’s van beide kunt zien. Rico sport vaak in zijn eigen gym en de tweeling vaak bij de gym in hun buurt. Na de inspanning is het goed om even te werken aan ontspanning. Een massage pistool hierbij helpen. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat je spieren zich beter herstellen. Zo kun je die spieren goed blijven trainen en is de kans dat je ze overtraind veel kleiner.

Lees ook:  King of Nutrition

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings