Spotify Wrapped 2020

02/12/2020
300
Spotify Wrapped 2020

Spotify Wrapped 2020 staat online. Met de wrapped geeft Spotify altijd een mooi overzicht van de muziek en podcasts die dat jaar hebt geluisterd. Vervolgens zie je dan ook dat mensen deze overzichten dan massaal gaan delen op met name Instagram maar ook op Snapchat en Facebook.

Artiesten en genres

Dit jaar krijg je als eerste het aantal nieuwe artiesten te zien naar wie jij, in 2020, hebt geluisterd. Het gaat hierbij om artiesten die jij nog niet had beluisterd in de voorgaande jaren. Het tweede stuk gaat over de genres die jij dit jaar hebt beluisterd. Hierbij wordt een verdeling gemaakt tussen alle genres die je hebt beluisterd dat jaar en het aantal nieuwe genres daarvan. Dit wordt dan ook weer opgevolgd met de top 5 van jouw favoriete genres.

Jouw favoriete nummer en podcast

Als derde zien we dan het nummer dat jou door het jaar heen heeft getrokken. Dit komt eigenlijk neer op jouw favoriete nummer. Dit nummer wordt dan vervolgens aan de hand van een aantal statistieken onderbouwd. Zo krijg je de dag met de eerste stream te zien, de waarop je het nummer het meeste hebt gestreamd en de 50e stream dag. vervolgens zie je dan het totale aantal streams van jouw favoriete nummer. Daarna volgt dan de top 5 lijst met jouw favoriete muziek. Spotify heeft speciaal voor jouw dan ook een lijst samen gesteld met de jouw top 100 favoriete nummers. Op het volgende beeld zien we dan welke podcast je het meeste hebt beluisterd. Daarbij wordt dan op de volgende slide het totaal aantal geluisterde minuten van de podcast getoond. De volgende slide toont je top drie met beluisterde podcasts. Dit wordt dan ook gecombineerd met het totaal aantal geluisterde minuten naar podcasts. Af wordt gesloten met jouw favoriete genres op het gebied van de podcasts. Als kers op de taart volgt dan jouw langste podcast-binge.

Pionier

Speciaal voor de pioniers volgt dan een speciale sticker. De sticker pionier. Deze sticker is alleen voor mensen die een nummer luisterde voordat het 50.000 keer beluisterd werd.

Muziektijdperk

De volgende stap is het bekijken van jouw favoriete muziek tijdperk. Dit wordt opgevolgd met jouw meest beluisterde nummer uit die tijd.

Jouw favoriete artiest

Hierna volgt dan de artiest waar jij het meest naar hebt geluisterd in 2020. Op de volgende slide zie je dan het totaal van het aantal beluisterde artiesten van dit jaar. Dit wordt gecombineerd met een top 5 lijst van de meest beluisterde artiesten van 2020.

De laatste slide

De laatste slide van de Spotify wrapped 2020 bestaat uit een opsomming van alle statistieken en natuurlijk het totaal van het aantal geluisterde minuten in 2020.

Lees ook:  King of Nutrition

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings