Transfer van Hakim Ziyech naar Al-Nassr mogelijk afgeketst door knieblessure

24/06/2023
223
hakim ziyech

Hakim Ziyech, een gerenommeerde voetballer, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. De Marokkaanse middenvelder, geboren in Nederland, is een begrip in het voetbalwereld. Zeker ook bekend op platformen als Instagram, waarop hij miljoenen volgers heeft.

Zijn loopbaan bij Chelsea

Ziyech speelt sinds 2020 voor Chelsea, waarnaar hij vetrok na een succesvolle periode bij Ajax. Bij Chelsea kon Hakim Ziyech niet altijd rekenen op een basisplaats onder verschillende coaches. Een transfer was volgens de speler de enige oplossing.

De mogelijke transfer naar Al-Nassr was een opwindend vooruitzicht, hoewel dit meer geld voor het financiele aspect dan voor het sportieve.

De mogelijke knieblessure

Helaas kan een knieblessure de transfer nu in gevaar brengen. Deze blessure, die Ziyech tijdens de training heeft opgelopen, kan een enorme impact hebben op zijn toekomstige carrière.

De blessure vormden een halfjaar geleden ook al een probleem, toen de international naar PSG leek te verhuizen. Hoewel de volledige details van de blessure nog onbekend zijn, zijn de implicaties duidelijk: mogelijk komt zijn transfer naar Al-Nassr in gevaar. De club zou kunnen aarzelen om een speler te tekenen die mogelijk niet direct kan spelen.

Minder nieuws

Hakim Ziyech is ook wel een minder positief in het nieuws gekomen. Hij is namelijk nauw bevriend met collega voetballer Quincy Promes. De steraanvaller van Spartak Moskou is in Nederland veroordeeld tot een gevangenisstraf na een steekincident op de bruiloft van een familielid. Hij zou een neef hebben verwond met een steekwapen. Ook wordt Promes sinds een aantal maanden in verband gebracht met een drugsmokkel waar mogelijk 80 miljoen euro gemoeid is.

Lees ook:  Corona en (nieuwe) restaurants in Rotterdam

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings