Van der Valk Dordrecht breidt uit

06/05/2022
264
hotelkamerinterieur

Het is begonnen! De grote uitbreiding van het Van der Valk Hotel in Dordrecht. Dit is niet gewoon een uitbreiding waar het hotelkamerinterieur wordt aangepast, nee, er komt een heel nieuw gebouw dat parallel staat aan de Rijksweg in Dordrecht. In dit nieuwe gebouw worden maar liefst 15 kamers toegevoegd voor een langer verblijf en 48 gewone kamers.

Tien jaar geleden werd dit hotel geopend met 140 kamers. Boven in het hotel zit een wellnesscenter met sauna en zwembad. De aanbouw van het nieuwe complex wordt aan het bestaande gebouw bevestigd met een brug. Zo kunnen de gasten en het personeel gemakkelijk en snel van het oude naar het nieuwe gedeelte lopen. Het project zal in totaal 1,5 jaar duren.

Over het Van der Valk Hotel in Dordrecht

Van der Valk hotel Dordrecht is een 4 sterrenhotel dat naast een mooi hotelkamerinterieur verschillende faciliteiten aanbiedt. Je kunt namelijk helemaal tot rust komen in het hotel dankzij het moderne wellness center, zwembad met fijn terras en de fitnessruimte.

Daarnaast kun je ook genieten van het moderne restaurant en de gezellige bar die aanwezig zijn in dit hotel. Ook biedt het Van der Valk Hotel in Dordrecht 12 conferentieruimtes aan en gratis wifi.

Werkzaamheden aan het hotel

De werkzaamheden zullen tussen 7 en 17 uur worden uitgevoerd. Van der Valk heeft zelf een handige planning gepubliceerd, om overlast te voorkomen:

  • In week 13 zal de terreinverharding aangebracht worden.
  • In week 13 en 14 zal er een explosievenonderzoek plaatsvinden
  • In week 15 en 16 zal het zand worden aangebracht in de bouwput
  • In week 18, 19 en 20 worden de palen geplaatst
  • In week 21 en 22 zal het grondwerk gedaan worden
  • En in week 23 zal het beton gestort worden.

Van der Valk vraagt voor begrip van eventuele overlast van de werkzaamheden. Ze proberen op deze manier de gasten al voor te bereiden op de komende tijd.

Lees ook:  Meer gezinnen in Nederland doen de auto weg

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings