Wat kunnen we verwachten van de volgende generatie AirPods

Read Time:1 Minute, 45 Second
Wat kunnen we verwachten van de volgende generatie AirPods

Het blijven natuurlijn nog allemaal geruchten, maar het lijkt er toch op dat de nieuwe AirPods de grootste AirPod update tot nu toe gaat worden. Er gaan geruchten dat ze een nieuw ontwerp krijgen en Apple Music HiFi en Spatial Audio gaan ondersteunen. Er wordt beloofd dat het een enorme stap voorwaarts gaat zijn en dit is wat je er waarschijnlijk van kan verwachten.

Oudere generaties

Er zat niet heel veel verschil tussen de eerste AirPods en de AirPods 2. De AirPods 2 waren capabel met ‘hé Siri’ en konden draadloos opgeladen worden. De grote verandering kwam pas toen de AirPod pro’s werden onthuld. De geluidskwaliteit werd aanzienlijk beter. Je hoeft nu niet gelijk je AirPod pro hoesjes weg te gaan gooien want de geruchten zijn dat de nieuwe AirPods veel op de AirPods pro gaan lijken.

AirPod pro hoesjes

De nieuwe look

Zoals al gezegd gaan de nieuwe AirPods dus op de AirPods pro lijken. Het steeltje zal waarschijnlijk blijven en deze zullen waarschijnlijk dezelfde features hebben als de AirPods pro. Echter worden ze waarschijnlijk wel veel compacter. Op het internet zijn al meerdere foto’s uitgelegd van het zogenaamde AirPod 3 design. En uit alle foto’s is er een ding dat zeker is. Ze gaan er anders uit zien dan de rest.

Waterdichtheid

Naast de look gaat er ook een gerucht dat Apple bezig is met het verbeteren van de waterdichtheid van de nieuwe AirPods. Nu liepen de AirPods nog achter op hun concurrenten op het gebied van waterdichtheid, maar daar komt met de nieuwe AirPods dus verandering in. Echter wordt er niet verwacht dat ze helemaal water dicht zullen zijn. Alleen het spatwater zal verbeterd worden.

Spatial audio

Voor wie het niet kent spatial audio maakt het mogelijk om surround sound te creëren. De verwachtingen zijn dat dit in de nieuwe AirPods de vervanger gaat zijn van de ruisonderdrukking die in de AirPods pro zit. Met deze vernieuwing lijkt het alsof muziek om je heen afgespeeld wordt en zal de muziek veel levendiger klinken. Met deze nieuwe ontwikkeling treedt Apple in de voetsporen van grote bedrijven als Netflix.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %