Wat kan jij doen op je derde date?

21/07/2021
372
Paradijsvogel magazine

De eerste twee spannende dates zijn achter de rug en nu is het alweer tijd voor een derde. Wat zou je het beste kunnen doen tijdens de derde date? Tegenwoordig kunnen er al wat meer activiteiten uitgevoerd worden tijdens de coronacrisis. Maar de beste derde date uitkiezen is nog een hele opgave. Jullie hebben zeker interesse in elkaar als jullie een derde date hebben, dus het is tijd voor een originele en leuke activiteit. Wij geven jou wat tips.

Lekker lang uiteten

Is het tijdens de eerste twee afspraken bij een drankje gebleven? Dan kan je haar tijdens de derde date meenemen naar een echt goed restaurant. Weet je welk eten ze lekker vindt? Dan kan je naar een restaurant gaan die daar in gespecialiseerd is. Zorg ervoor dat je op tijd reserveert en vraag of je op een specialere plek mag zitten. Zo leer je elkaar ook in een intiemere setting kennen. Wil je de avond niet te stijf afsluiten? Dan kan je daarna nog altijd naar het terras voor een lekker drankje als afsluiter.

Verken een nieuwe stad

Als jullie allebei uit dezelfde stad komen dan is het zeker een aanrader om een nieuwe stad te gaan verkennen. Denk eens verder dan Amsterdam of Rotterdam. Ga naar Groningen, Nijmegen of Maastricht. Er is genoeg te zien in ons eigen land. Je kan wat unieke bezienswaardigheden bezoeken, eventueel een wandeling maken en afsluiten met een drankje.

Iets sportiefs doen

Is het lekker weer? Ga dan samen iets sportiefs doen! Misschien vindt ze sporten niet zo heel leuk, maar er is vast een sport te vinden die zij leuk vindt om te doen met jou. Wil je haar beter leren kennen? Kan ze goed tegen haar verlies, is ze sportief, is ze fanatiek of is ze een natuurtalent? Door samen te sporten kom je erachter hoe ze is en kan ze jou ook beter leren kennen.

Bezoek een groot park

Ga samen een hele dag op pad en leer elkaar nog beter kennen. Ga naar een mooi natuurpark in Nederland. Op paradijsvogels magazine kan je ontdekken waar unieke vogels zijn in Nederland. Ook kan je naar een pretpark, een dierentuin of naar een grote foodmarkt. Er is genoeg te zien waardoor de derde date zeker niet saai wordt.

Lees ook:  Steeds meer sportscholen rondom Breda

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings