Zelf een website bouwen?

31/05/2021
245

Je wil een eigen online bedrijf(je) beginnen en je vraagt je af hoe je een eigen website kan bouwen. Er zijn momenteel talloze websites waar jij jouw eigen website of webshop kan maken. Denk aan Shopify, Jimdo, Elementor, SquareSpace, Wix en WordPress. Het ene platform is makkelijker in gebruik dan het andere, maar een ander platform heeft weer meerdere mogelijkheden. Nieuwbeest geeft de voorkeur aan WordPress. Hieronder beschrijven wij de voordelen van het gebruiken van WordPress voor jouw eigen website.

Goedkoper dan anderen

Ben je net begonnen als ondernemer en wil je niet te veel kosten maken bij het bouwen van je eigen website? Dan kan je bij WordPress kosteloos beginnen. Dit komt door hun bruikbare open-source. Iedereen kan namelijk meewerken aan het verbeteren van de software van WordPress. Hier is momenteel het meeste ontwikkelwerk voor verricht dus hoef je er niet extra voor te betalen. WordPress is ook het meest populaire open-source content managementsysteem ter wereld. Een voordeel hiervan is dat als een marketingbureau moet werken aan jouw website, omdat er aanpassingen gedaan moeten worden die te complex zijn, zij verstand hebben van WordPress. Hierdoor kunnen zij jouw website makkelijk verbeteren of bewerken. Veel programmeurs, designers en developer kiezen voor WordPress als zij een website gaan maken.

Makkelijk, zelfs voor jou

Zelfs voor iemand die nog nooit een eigen website heeft gemaakt kan gebruik maken van WordPress. Je hoeft namelijk niet te programmeren of codes te schrijven. Je kan makkelijk gebruik maken van verschillende templates die bij jouw huisstijl passen. Bij WordPress maak je ook gebruik van voorgeprogrammeerde plug-ins. Dit is eigenlijk een kleine softwaretoepassing die ervoor zorgt dat jouw website een extra functie heeft. Zoals Akismet, deze houdt spam tegen. Of Yoast SEO, dit zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort op Google mits je alles goed instelt. Je hebt ook nog WooCommerce, hiermee maak je van jouw website een webshop.

Hoger in Google

Je wilt natuurlijk dat jouw website zo veel mogelijk bezoekers krijgt. Dit bereik je door hoger in Google te komen. Hiervoor hadden we het er al over, je gebruikt dan de Yoast SEO plugin. Deze plugin zorgt ervoor dat de content op de website wordt geoptimaliseerd. WordPress zorgt er dus ook voor dat jouw website zo veel mogelijk bezoekers krijgt.

Lees ook:  Iphone 12 en Iphone 12 pro gereleased

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings