Acht side-jobs voor extra geld

08/04/2021
349
poetsen als bijbaan

Wil jij binnenkort een huis gaan kopen en zit je nu al vast aan een verhuur hypotheek? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk meer geld nodig. Je kan bijvoorbeeld gaan nadenken over het hebben van een side hustle. Je kan het zien als een tweede baan, waarmee je extra geld kan verdienen en kan gaan sparen om uiteindelijk een huis te kunnen kopen. Er zijn genoeg mogelijkheden waarbij je extra geld kan verdienen naast je huidige baan. Steeds meer mensen verdienen geld bij als zelfstandige. Laten we de mogelijkheden eens bekijken.

De eerste vier voor bijverdiensten

Onder andere dankzij verschillende apps is het mogelijk om bij te verdienen als autochauffeur. Denk bijvoorbeeld aan Uber driver. Hierbij heb je wel een chauffeurspas nodig die je krijgt bij het afronden van een taxiopleiding. Als je creatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst, dan kan je erover nadenken om copywriter te worden. Zo kan je voor websites teksten schrijven. Als je echt goed bent, kan je erover nadenken om je dienst op Fiverr te zetten. Mensen kunnen je dan makkelijk online vinden. Beheers jij een vak goed en denk je dat je jongeren iets kan bijleren? Dan is het mogelijk om bijles te geven als bijbaantje. Zo help je kinderen of studenten bij het halen van een goed cijfer. Houd je van fitness en heb je veel kennis over sport en voeding? Dan kan je ervoor kiezen om personal trainer te worden. Je kan er ook een opleiding voor doen, maar als je voldoende kennis hebt dan kan je ook aan de slag gaan als zelfstandige personal trainer.

De laatste vier bijbaantjes

Sinds corona zijn er enorm veel pakketbezorgers aan het werk. Er is dus ook een enorme vraag naar pakketbezorgers. Kan jij al niet wachten om in de lente of zomer lekker relaxed de weg op te gaan en pakketten te bezorgen? Als jij graag je eigen huis opgeruimd en schoon houdt, dan is het ook mogelijk om dit bij anderen te doen. Je kan makkelijk wat bijverdienen om schoon te maken maar je moet er wel tegen kunnen om de wc van anderen te poetsen. Ook de voedselbezorgers zijn verdubbeld sinds de corona. Jij kan ook makkelijk voedsel gaan bezorgen op de scooter of fiets. Als laatste kan je ook fotograaf worden. Als je een goede camera hebt en mooie foto’s maakt dan kan je misschien als zelfstandige fotograaf aan de slag gaan.

Lees ook:  Behandeling van psychische klachten vaker in huisartsenpraktijk

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings