Ben jij klaar voor je eerste festival in anderhalf jaar?

30/04/2021
317
festival 2021

Het mag deze zomer hopelijk eindelijk weer: we mogen weer naar een festival. Met z’n allen op een stage staan, lekker tegen elkaar aan, een biertje drinken uit een plastic bekertje, mee zingen en slapen in een veel te klein tentje. Met een vaccinatiebewijs of een negatieve corona test. Het maakt allemaal niet uit, hopelijk heeft Hugo de Jonghe er iets op verzonnen. Maar ben jij weer klaar voor een festival? Wij geven hieronder wat tips om het festivalseizoen door te komen zodat jij weer helemaal kan genieten.

Drink genoeg (water)

Genoeg water drinken is belangrijk als het erg warm is. Als jij staat te dansen en zingen in de felle zon is het toch wel extra belangrijk om genoeg te drinken. We hebben het hier dan over water of frisdrank. Want van alcohol droog je juist uit. Wissel alcoholische drank en water met elkaar af. Zo kan je toch genieten en gehydrateerd blijven.

Factor 20, 30 of 50?

Lekker bruin worden tijdens een festival willen we allemaal. Totdat je er, na een lange dag in de zon staan, achter komt dat je gezicht verbrand is. Dit ziet natuurlijk niet uit en is ook ongezond. Smeer je daarom geregeld in met zonnebrand als de zon schijnt tijdens een festival. Ook op een bewolkte dag is het nodig om te smeren. Neem een klein flesje zonnebrand mee als je het terrein opgaat zodat je het een beetje bij kan houden.

Neem wat te eten mee

Hoe lekker het eten op een festival ook is, het is niet altijd even goed voor je gezondheid. Als je naar een festival gaat en je blijft op de camping slapen dan is het mogelijk om je eigen eten mee te nemen. Je kan dan makkelijk je eten in een camping koelkast meenemen en koel bewaren in je daktent. Zorg ervoor dat je in ieder geval genoeg gegeten hebt voordat je het festival terrein opgaat. ’s Morgens wat fruit of groente eten is fijn om de dag mee te beginnen. Zo voel je je een stuk frisser en kan je weer de hele dag er tegenaan.

Lees ook:  Kosso koopt gloednieuwe Lamborghini

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings