Kosso koopt gloednieuwe Lamborghini

Read Time:1 Minute, 5 Second

Het gaat lekker met Albert, ook wel bekend onder de naam Kosso, en dus heeft hij zichzelf getrakteerd op een Lamborghini Huracan.

Albert Dervishaj, zoals de Geleense rapper officieel heet, rapt, traint en is een ondernemer. Met meerdere zaken op zijn naam gaat het lekker met Kosso. Voor de gelegenheid heeft hij nu zichzelf getrakteerd op een Lamborghini.

 

Voor een nieuwe Huracán betaal je meer dan 250.000 euro. Een bedrag dat niet iedere 24-jarige zomaar heeft liggen. ‘Ik heb vanaf mijn 14e altijd al hard gewerkt. Ben altijd bezig geweest met ondernemen. Het klinkt misschien fout om te zeggen dat ik altijd hard heb gewerkt omdat ik nu pas 24 ben, maar het is wel echt zo. Ik besef nog steeds niet dat ik deze auto kan rijden. Een droom is uitgekomen,’ zegt de Geleense rapper.

 

Zenuwachtig
In het filmpje is te zien hoe de 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, samen met zijn ouders, zijn broer en zijn vrouw naar een autozaak in Heerlen gaan, om de droomauto te halen. Terwijl hij bij de Lamborghini staat, nemen de zenuwen toe. “Het lijkt nu nog even alsof ik de auto voor een clip kom huren, maar het is toch anders nu. Ik ben supertrots en sprakeloos”, zegt hij.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %