Kosso koopt gloednieuwe Lamborghini

02/01/2021
674
Kosso koopt gloednieuwe Lamborghini

Het gaat lekker met Albert, ook wel bekend onder de naam Kosso. Kosso koop namelijk een gloednieuwe Lamborghini Huracan.

Albert Dervishaj, zoals de Geleense rapper officieel heet, rapt, traint en is een ondernemer. Met meerdere zaken op zijn naam gaat het lekker met Kosso. Zo is hij onderandere eigenaar van Kosso Nutrition. Voor de gelegenheid heeft hij nu zichzelf getrakteerd op een Lamborghini.

Voor een nieuwe Huracán betaal je meer dan 250.000 euro. Een bedrag dat niet iedere 24-jarige zomaar heeft liggen. ‘Ik heb vanaf mijn 14e altijd al hard gewerkt. Ben altijd bezig geweest met ondernemen. Het klinkt misschien fout om te zeggen dat ik altijd hard heb gewerkt omdat ik nu pas 24 ben, maar het is wel echt zo. Ik besef nog steeds niet dat ik deze auto kan rijden. Een droom is uitgekomen,’ zegt de Geleense rapper.

Zenuwachtig

In het filmpje is te zien hoe de 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, samen met zijn ouders, zijn broer en zijn vrouw naar een autozaak in Heerlen gaan, om de droomauto te halen. Terwijl hij bij de Lamborghini staat, nemen de zenuwen toe. "Het lijkt nu nog even alsof ik de auto voor een clip kom huren, maar het is toch anders nu. Ik ben supertrots en sprakeloos", zegt hij. Zie het filmpje hieronder!

Website

Via een story op het Instagram account van Kosso.nl maakte de rapper bekend dat hij een nieuwe website laat maken. Waarom deze nieuwe website wordt gemaakt en wat ervoor content op de nieuwe website staat is onbekend.

Update: Kosso heeft deze nieuwe website laten maken als opvolger voor kastnation.nl. De nieuwe website heet Kossonutrition.nl en deze is eind mei 2021 live gegaan! De website van kosso is een prachtig geworden en is een stuk gebruikersvriendelijker geworden dan Kastnation was.

Vermogen Kosso 2021

Het vermogen van rapper Kosso blijft in 2021 voorlopig onbekend. Het lijkt er wel op dat hij met de verkoop van producten op Kossonutrition / Kastnation toch een aardige zakcent verdient. Toch blijft het gissen naar het vermogen van deze rapper. Iets wat voor rapper Boef wel makkelijker te zeggen is.

Lees ook:  Auto trends van 2022

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings