Bitcoin haalt hoogste waarde ooit

18/12/2020
278

Afgelopen donderdag heeft Bitcoin de hoogste waarde ooit gehaald. Eind 2017 behaalde Bitcoin al bijna de 20000$ maar na een lange herstelperiode heeft Bitcoin eindelijk weer de magische grens behaald en het lijkt als of het deze keer niet gaat dalen.

Wat is er gebeurt in 2017 met de Bitcoin koers

De Bitcoin koers daalde eind 2017 drastisch na een grote prijs stijging. Begin 2017 was de Bitcoin koers nog onder de duizend euro. Binnen maanden ging de Bitcoin koers omhoog als een raket en behaalde bijna de 20 duizend dollar grens. Daarna volgde een van de grootste crashes die in de crypto wereld ooit is gezien. Gedurende 2018 daalde de prijs nog meer tot een laagtepunt van bijna 3 duizend dollar. Sinds het voorjaar van 2019 is de prijs van Bitcoin weer in opmars echter niet zoals in 2017 aangezien het deze keer een stuk rustiger aan gaat wat een stabiele prijs voorspelt. In oktober was het dan zover. Bitcoin krijgt weer meer aandacht door het publiek en de prijs schiet omhoog. Deze keer schijnt er geen einde te komen aan de opwaartse Bitcoin Koers.

Wat zal er nu gebeuren met de Bitcoin koers?

Volgens analisten zal de Bitcoin prijs de komende tijd alleen maar blijven stijgen momenteel staat de prijs van Bitcoin gelijk met bijna 23 duizend dollar. Een van de belangrijke factoren die een rol spelen voor de prijs van Bitcoin is het handelsvolume. Als het volume erg stijgt samen met de prijs van Bitcoin dan kan dit betekenen dat er een grote crash aan komt. Deze keer is dat echter niet zo. Het volume van Bitcoin verkoop en koop op beurzen is vrij stabiel en er lijkt geen stoppen aan te komen. Veel investeerders zijn dan ook overtuigd dat de prijs omhoog zal blijven gaan. Echter wie weet waar de prijs van Bitcoin zal zijn als wij ons volgend artikel over Bitcoin plaatsen.

Lees ook:  Mensen met een eigenhuis houden meer geld over

Recent

Doorbraak: Sociale Media omarmen Vrouwelijke Tepels - #free the nipple!

Nieuwe trend: Overnachten, recreëren en vergaderen op de boerderij

Populaire soorten vloeren en hun onderhoud

Verbod op gokreclame: wanneer treedt het in en wat betekent het?

Hoe fenders een boot kunnen beschermen

┬ę Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings