Black Ops Cold War

26/11/2020
392
Black Ops Cold War

De allernieuwste Black Ops game is weer uit. Na de vorige versie Call of Duty: Black Ops 4 wordt het nu Call of Duty: Blacks Ops-Cold War. De game is uitgekomen op 13 november en is beschikbaar voor de Playstation 4, de Playstation 5, Windows, de XBOX One en de XBOX Series X. Het is gelukkig uitgebracht met de crossplay-functie. Dit betekent dat spelers van zowel XBOX, PS4 en PC het tegen elkaar kunnen spelen. Samen spelen kan natuurlijk ook. Naast de crossplay-funtie is het ook mogelijk om cross-generation te spelen. Dit betekent dus dat een speler op de PS4 samen kan spelen met de PS5-speler. Zonder problemen is dit gelukkig mogelijk. Daarnaast geldt dit natuurlijk ook voor de XBOX One en de XBOX Series X. Zo kan iedereen lekker genieten van deze nieuwe game zonder dat je persé een ander device nodig hebt. Dit zal in de toekomst voor alle games de standaard worden is de verwachting.

Het spel

Call of Duty: Black Ops Cold war is een first-person shooter. De game is gemaakt door de bedrijven Treyarch en Raven Software. Het spel speelt zich af in de setting van de koude oorlog. In deze tijd namen de communisten onder leiding van de USSR het op tegen de kapitalisten onder leiding van de USA. Dit is anders dan de naam het zou zeggen geen echte oorlog geweest waarbij mensen het tegen elkaar opnamen. Het verhaal van het spel is dan ook gebaseerd op echte gebeurtenissen uit die tijd. Echter, mag je het nu wel opnemen tegen elkaar. Amerikanen vechten dus tegen Russen op locaties in Vietnam, Oost-Berlijn, het sovjet-KGB-hoofdkwartier en Turkije. Dit is natuurlijk als onderdeel van de campagne.

De multiplayer

Voor de multiplayer geldt dat de bekende spelmodie weer terugkomen. Zoo is het standaard formaat van 6 tegen 6 weer van de partij. Ook de grotere battles van 12 tegen 12 zijn weer terug. Als klap op de vuurpijl introduceert Cold War een nieuwe modus ‘Fireteam’. In deze modus spelen maximaal 40 spelers tegen of met elkaar. Daarnaast komt het systeem van Modern Warfare “Creat-a-Class” weer terug. Er zijn 4 speciale wildcards voor de classes. Dit zijn: Lawbreaker, Danger Close, Perk Greed en Gunfighter.

Zombies

Natuurlijk is er ook weer een speciale zombie verhaallijn. Zo bouwt het verhaal verder op het verhaal van Black Ops 4. Maar het belangrijkste van alles is dat er dus ook weer lekker zombies gekild kunnen worden. Voor Playstationspelers is er tot 1 november 2021 zelfs een speciale zombiemodus. Dit is namelijk ‘Zombies Onslaught’.

Je kunt dus nu al lekker genieten van Cold War. Speel je op PC? Dan loop je soms tegen het probleem van een kapotte accu. Een melding zoals “batterij wordt niet opgeladen” kan duiden op een kapotte accu. Neem deze meldingen serieus en grijp meteen in.

Lees ook:  Katten dragen bij aan levenskwaliteit van mensen

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings