De dikke auto’s van Nederlandse influencers

23/06/2021
654
dikke auto’s van Nederlandse influencers

Onze Nederlandse influencers zijn hard aan het werk. Dit is ook te zien aan de mooie, dure auto’s die zij voor hun deur hebben staan. Tegenwoordig kan je aardig wat geld verdienen via social media. Denk aan auto’s van de merken Porsche, Range Rover, Lamborghini en Audi. We hebben de dikke auto's van Nederlandse influencers voor je op een rijtje gezet.

Joel Beukers

Joel Beukers heeft meerdere auto’s. Momenteel wordt zijn auto collectie rond de miljoen geschat. Het is daarom ook voor hem aan te raden om een jablotron alarmsysteem te installeren. Joel Beukers is bekend van zijn eigen bedrijf Cleannutrition BV. Hierdoor heeft hij heel wat dikke auto’s in zijn bezit. Denk aan een Maserati Quattroporte, Lamborghini Hurucan, Ferrari 812 Superfast, Lamborghini Urus en een Range Rover Evoque. Om het nóg mooier te maken hebben een aantal van zijn auto’s een gouden lak.

Enzo Knol

Ja, wie kent Enzo Knol niet? Hij heeft een enorm groot YouTube kanaal en hierdoor heeft hij al meerdere dikke auto’s gehad. Eerst had hij de Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Deze had hij maar voor een jaartje en heeft hem dus al snel omgeruild voor een Lamborghini Urus. Voor €280.000 kan je in het bezit zijn van deze brute SUV. Daarnaast heeft hij ook nog een Porsche Panamera 4S. Deze heeft hij in 2017 gekocht en nog steeds in zijn bezit.

Giel de Winter

Heb jij ook altijd al een privé en zakelijke auto willen hebben? Giel de Winter, één van de drie mannen van het YouTube kanaal StukTV, heeft dit. Giel rijdt privé in een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Zijn zakelijke auto is een Audi Q8 50 TDI. Ook zeker niet verkeerd om mee aan te komen als je een afspraak hebt.

Don de Jong

Wat deed jij toen je 21 jaar oud was? Waarschijnlijk hetzelfde als ieder ander. Don de Jong heeft echter op 21-jarige leeftijd een Lamborghini Huracán Performante gekocht. Zijn auto is gifgroen, alsof hij al niet genoeg opviel in zijn Lamborghini. Echter twijfelt Don al een tijdje of hij zijn sportauto wel moet houden. Waarschijnlijk gaat hij zijn Lamborghini inruilen voor een Audi RS6 of RS7, ook zeker niet verkeerd.

Wat vind jij van de dikke auto's van Nederlandse influencers? Lees ook meer over het vermogen van rapper Boef.

Lees ook:  Allerduurste auto voor Jay-Z en Beyoncé

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings