Vermogen rapper Boef

05/01/2021
727
Vermogen rapper Boef

Rapper Boef is door zijn muziek en een aantal incidenten een bekend gezicht in Nederland. Het grote verschil met andere rappers is dat Boef ook bij de wat oudere mensen bekend is. Dit spreekt echter, niet in zijn voordeel. De rapper heeft namelijk in zijn jeugd al meerdere keren vastgezeten en ook. Bij het oudere publiek is Boef bekend geworden door een vlog die viraal ging waarin hij agenten verbaal uitscheld en beledigd. De rapper is dan ook niet door iedereen geliefd. Toch wil iedereen wel weten hoeveel het vermogen van rapper Boef is. Dit zie je ook aan aan de vele activiteiten op Google rondom "vermogen boef".

Vastgezeten

Nadat hij de tweede keer had vastgezeten besefte de rapper naar eigen zeggen dat hij het rechte pad op moest gaan. Hij besloot zich dan ook volledig te richten op de muziek. Dat bleek uiteindelijk een goede zet. De rapper kon zich door zijn muziek dan ook op het rechte pad houden. Zo behaalde hij natuurlijk veel bekendheid met zijn hit Habiba. Het nummer stond meerdere weken bovenaan bij verschillende radiozenders en streamingdiensten. De rapper spreekt daarnaast een doelgroep aan met zijn muziek die lange tijd geen voorbeeld had in hun leven. Veel mensen in die doelgroep zien Boef dan ook als een echte held.

Realisatie

Toch dient Boef zich te realiseren dat hij deze voorbeeld functie heeft. Uit een reactie blijkt namelijk dat hij foto’s krijgt gestuurd van jonge jongens die jointjes in hun mond hebben. Dit is natuurlijk niet iets wat je kinderen wilt voorhouden. Boef realiseert zich dan ook dat het niet de bedoeling kan zijn om dit te laten gebeuren.

Hoeveel verdient Boef nu echt?

De grote vraag die natuurlijk rust is: Hoeveel heeft Boef nu verdient in de afgelopen jaren? Het antwoord hierop is niet eenvoudig. Boef heeft namelijk wel naar buiten gebracht dat hij ruim 80.000 euro per maand verdiend maar de vraag is echter, klopt dit wel? Want als artiest zijn bestaan je inkomsten uit veel variabelen. Zo bestaan deze natuurlijk uit de royalties vanuit Spotify maar ook de reclame-inkomsten uit zijn video’s op YouTube. Daarnaast komen natuurlijk de optredens. Deze zijn natuurlijk afhankelijk van hoeveel vraag er is naar de muziek van de rapper. Het is daarbij natuurlijk van belang dat de rapper ook nieuwe muziek blijft maken. Anders kan deze inkomstenbron net als de vorige inkomstenbron hierdoor opdrogen. Naast deze inkomsten zijn er natuurlijk nog de sponsor-deals. Deze zijn natuurlijk ook afhankelijk van het bedrag dat het bedrijf wil geven voor bepaalde aandacht. Dit is natuurlijk ook erg variabel en dus ook onduidelijk voor het vermogen van rapper Boef.

Het vermogen van de rapper

Platencontracten zijn natuurlijke wel een vorm van vaste inkomsten. Dit draagt dan samen met de variabele inkomsten bij aan het inkomen van de rapper. Wanneer al deze inkomsten ook van de afgelopen jaren op een hoop worden gegooid is zeker mogelijk dat de rapper inmiddels meer dan 1,5 miljoen euro aan vermogen heeft opgebouwd. Dit heeft ermee te maken dat er in 2018 een deal is gesloten met Sony Music waar naar schatting 2,5 miljoen euro mee gemoeid zou zijn. Uit de cijfers en bedragen die bekend zijn kan dit niet veel hoger liggen tot nu toe. Wellicht dat hier in de toekomst meer duidelijkheid over wordt gegeven. Zo kan het vermogen van rapper Boef dan nog beter worden uitgewerkt.

Lees ook:  Een groot personeelstekort in 2022

Het vermogen van rapper Boef in 2021

Voor 2021 is de verwachting dat het vermogen van de rapper iets zal stijgen. Echter, hier dient wel een kanttekening bijgezet te worden. Alles wat hierna volgt geldt alleen wanneer het festivalseizoen in Nederland door kan gaan. Door de coronapandemie is dit nog even afwachten. Maar mocht het wel door kunnen gaan dan komt de rapper waarschijnlijk met nieuwe muziek. Dit zal ervoor zorgen dat Boef meer wordt geboekt. Uiteindelijk zal dit de rapper dan ook meer geld opleveren. Het vermogen van Boef zal hierdoor dan toenemen. Dit kan gaan enkele duizenden euro's tot wel 100.000 euro. Ook weer een flinke bak geld natuurlijk.

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings