De leukste plekjes van Noordwijk

30/06/2022
58
Automaat rijschool Noordwijk

In Noordwijk aan Zee kun je prima vertoeven. Of je er nu al woont, naartoe verhuist of als toerist naartoe gaat. Het is natuurlijk geen enorme trekpleister zoals Scheveningen en Den Haag, maar voor de mensen die houden van een iets rustigere omgeving, is het de perfecte uitvalhoek voor een heerlijk dagje strand. Omdat we zo enthousiast zijn hebben we de leukste plekjes van Noordwijk op een rijtje gezet.

Noordwijk aan Zee wordt ook wel de bloemen badplaats van Nederland genoemd. Logisch, want het ligt midden in de bollenstreek. Ondanks dat Noordwijk aan Zee niet de populairste badplaats van Nederlands is (geheel onterecht vinden wij) is het wel een van de hipste badplaatsen van Nederland. De leukste strandtentjes aan de kust van Noordwijk zijn Tulum Tulum, Strandclub Witsand, Branding beachclub en Het Zuiderbad. Je kunt er heerlijk eten en drinken en bijna alle gerechten zijn Instagramwaardig te noemen!

De binnenstad

Wie een bezoek brengt aan Noordwijk aan Zee mag Noordwijk-Binnen zeker niet overslaan. De binnenstad zal je vooral aanspreken als je een mooie, historische binnenstad kunt waarderen. Dit vinden de inwoners en rijinstructeurs van automaat rijschool Noordwijk ook. Zij geven maar al te graag les aan hun kandidaten in deze prachtige omgeving van Nederland. Hier kun je dan ook echt een prachtige wandeling maken en je ogen uitkijken.

Leiden

Leiden ligt op 15 minuten afstand van Noordwijk aan Zee. Als je een weekendje naar Noordwijk gaat is het aan te raden om hier ook een stop te maken. Je kunt er heerlijk wandelen en lekker shoppen.  Ook heeft Leiden veel mooie grachten waar je lekker met een bootje doorheen kunt varen. Ideaal voor een heerlijk dagje uit dus!

De bloemenvelden en het Keukenhof

Ook het mooie Lisse mag zeker niet worden overgeslagen tijdens je bezoek aan Noordwijk aan Zee. Hier vind je de meest mooie bloemenvelden van Nederland. Dit uitstapje is prachtig en adembenemend. Ook een bezoek aan het Keukenhof mag daarbij zeker niet ontbreken. Hier zie je de mooiste bloemen en tuinen van Nederland en kijk je je ogen uit. Nederland is een van de grootste exporteurs van bloemen en tulpen in de wereld en heeft daar ook naamsbekendheid mee gemaakt. Daarom is een uitstapje naar Noordwijk aan Zee en haar omliggende steden en attracties zeker de moeite waard.

Lees ook:  Nog steeds moeten huishoudens waterleidingen vervangen

Recent

Uit onderzoek blijkt: Nederlanders bezuinigen dit jaar op de kerstuitgaven!

Dit neem je mee wanneer je gaat kamperen!

Minimumloon 2023 met 10,15% omhoog 

Fietsen wordt voor iedereen mogelijk

De meest voorkomende sportblessures in Nederland

© Nieuwsbeest - 2022
Made with
Web Wings