Wat kan jij doen in Den Haag?

11/05/2021
425
Taxi Rijswijk

Nederland heeft buiten Amsterdam en Utrecht nog meer fantastische steden. Den Haag is een van de steden die je deze zomer eventueel kan bezoeken. Wil jij dit jaar niet het risico nemen dat je weer niet naar het buitenland op vakantie kan en dus, maar in Nederland blijft? Dan is een weekendje Den Haag een goede optie! Wil je Den Haag en Rotterdam combineren? Dan is het ook mogelijk om taxi Rijswijk te pakken als je richting een van deze steden gaat. Wij vertellen hieronder wat je zoal kan gaan doen als je naar Den Haag gaat. Hierbij houden we rekening met de corona-regels.

Urban Farmers

Ben je op zoek naar een unieke activiteit in Den Haag? Dan is het mogelijk om Urban Farmers te bezoeken. Dit is een stadsboerderij en is de grootste van Europa. Het is gelegen op de zesde etage van het voormalig kantoorgebouw ‘De Schilde’. Hier kweken ze vis. Een verdieping hoger (op het dak) hebben ze een grote kas gebouwd voor sla en tomaten. Je kan vanaf het dak waar ze de sla en tomaten telen kijken over de stad Den Haag. Een echte aanrader dus om de Urban Farmers te bezoeken.

den haag

Genieten van het zonnetje

Ga je in de zomer richting Den Haag of Rijswijk? Dan kan je ook makkelijk doorreizen naar Scheveningen. Je kan op de stranden kiezen tussen vele gezellige strandtentjes of juist gaan kitesurfen, golfsurfen of suppen. Wil je liever niet het water in? Dan kan je ook lekker genieten van het zonnetje op het strand of gaan vliegeren. Wil je een mooie wandeling maken in de natuur? Dan kan je het beste naar Westduinpark gaan. Dit park is gelegen tussen de haven van Scheveningen en Kijkduin. Het is zelfs een natuurmonument dus zeker de moeite waard om naartoe te gaan.

Dorst?

Ben je in de binnenstad van Den Haag en ben je toe aan een korte pauze? Dan moet je naar Instock gaan. Hun menu bestaat uit eten wat anders verspild zou worden. Het is dus duurzaam en super lekker! Ook de koffie die je daar kan drinken is duurzaam. Lekker verantwoord dus.

Lees ook:  Waarom Nederland wél degelijk een cultuur heeft!

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings