De nieuwe samenwerking van Web Wings en Creamy Concepts

21/12/2023
277
Web Wings en Creamy Concepts

Met veel trots en plezier hebben ze het eindelijk kunnen mededelen; Web Wings en Creamy Concepts zullen vanaf januari 2024 de krachten gaan bundelen! Door deze overname verwachten ze hun groei en ontwikkeling nog beter voort te zetten door kennisdeling en synergie, vermelden ze. Daarnaast zijn ze blij om hun gedeelde klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en een totaalconcept kunnen aanbieden. De twee bedrijven hebben namelijk overlap, maar zeker ook verschillen in expertises en diensten. In dit nieuwsartikel bespreken we meer over wat deze strategische samenwerking inhoudt.

Branding Agency Creamy Concepts

Creamy Concepts, met ruim een decennium ervaring, meer dan 100 succesvolle projecten en een plek in de 'FONK150 Beste Bureaus 2023', staat bekend als een solide naam in de wereld van branding en communicatie. Opgericht in 2013 door Romy Wauben, heeft dit Sittardse brandingbureau zich gespecialiseerd in het aanpakken van ingewikkelde vraagstukken op het gebied van merkpositionering en -ontwikkeling. Hun motto, 'we envision, create and brand it', vormt de basis van hun samenwerking met klanten om aan hun imago, bekendheid en zichtbaarheid te werken.

Ze ontwikkelen een weldoordachte merkstrategie, die zich vertaalt in een onderscheidende visuele identiteit. Deze identiteit wordt vervolgens geïmplementeerd over diverse kanalen, zowel online als offline, inclusief websites en sociale media. Kortgezegd, Creamy Concepts is er om bedrijven te transformeren en te versterken, door strategische planning tot en met de uitvoering en implementatie.

De voorgaande samenwerking met Web Wings

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf Web Wings al een paar keer samen mogen werken met Creamy Concepts voor gedeelde klanten. Klanten die vroegen om specialisme op het gebied van branding, verwees Web Wings voor de start door naar Creamy Concepts. Gezamenlijk deden ze vervolgens de creatie en Web Wings was afsluitend verantwoordelijk voor de activering en marketing. De werkzaamheden van Creamy Concepts en Web Wings vullen elkaar dus ook perfect aan. Vandaar dat deze overname in stand was gebracht.

Hoe gaat dit verder?

De recente overname markeert een spannende nieuwe fase voor zowel Web Wings als Creamy Concepts. Deze stap biedt hun de mogelijkheid om een uitgebreider dienstenaanbod te presenteren. Door de krachten van Creamy Concepts' brandingexpertise en Web Wings' online marketingdiensten te bundelen, kunnen ze hun klanten een vollediger servicepakket aanbieden.

Hoewel de overname een feit is, blijven Web Wings en Creamy Concepts als onafhankelijke entiteiten functioneren. Ieder bedrijf behoudt zijn specialisatie, maar er zal intensief worden samengewerkt om de gecombineerde kennis en vaardigheden aan hun klanten te kunnen leveren. Deze samenwerking stelt hun in staat om van elkaars expertise te profiteren en zo een unieke synergie te creëren. Dit maakt ze een aantrekkelijke keuze voor klanten die op zoek zijn naar een compleet pakket aan diensten. De bedrijven kijken vol enthousiasme uit naar deze nieuwe ontwikkeling en zijn vastberaden om in het komende jaar hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Benieuwd wat deze samenwerking voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker eens contact met ze op voor de mogelijkheden!

Lees ook:  Duurzaamheid steeds populairder

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings