De nieuwe situatie omtrent het shisha verbod

07/11/2021
442
shisha smaken

De secretaris van volksgezondheid gaf eerder dit jaar aan dat het rookverbod in de shisha lounges niet of nauwelijks wordt nageleefd. Er werd op dat moment onderzocht of er een algeheel verbod kwam op shisha lounges. Als dit doorging dan zou dit betekenen dat er dus geen lounges meer mochten zijn in het hele land en dat steam stones ook verboden werden. Ondertussen is dit onderzoek afgerond en het goede nieuws is: shisha lounges zijn nog altijd niet verboden in het hele land.

Lounges

Er bestaan dus nog shisha lounges in Nederland. Dit is een ruimte waarin waterpijp gerookt kan worden. Een andere naam voor shisha lounge is ook wel waterpijp café. De horecabazen van deze lounges hebben een vergunning aangevraagd om de waterpijp te mogen aanbieden. Om de vergunning te krijgen moest er wel voldaan worden aan bepaalde ventilatievoorwaarden. Ook moest er een stenen of een steenachtige vloer liggen in de lounge en er mocht geen woning boven de horecazaak liggen. Dit zijn de nieuwe regels die nu nog altijd gelden. Je kunt tegenwoordig nog shisha lounges vinden in bijna elke grote stad in Nederland.

Smaken

Wanneer je een waterpijp gaat roken zijn er ook verschillende shisha smaken te krijgen. De smaken zijn meestal direct uit de verpakking klaar om gebruikt te worden. De shisha smaken zijn gemaakt met de ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De smaken variëren van waterpijp tabak tot aan de shisha steentjes. Er zijn zelfs shisha pasta’s verkrijgbaar tegenwoordig. De shisha smaken zijn eigenlijk altijd goed, omdat bijna alle smaken gemaakt worden met behulp van molasses. Molasses zijn smaaksappen.

Aanbevolen

Als je een waterpijp gaat roken dan zijn er verschillende shisha smaken aanbevolen. Toch is het per persoon verschillend, want smaken verschillen. De shisha smaak love is heel lekker, maar ook de fakher appel mint is een aanrader. Om te ontdekken welke shisha smaken het beste bij jou past kun je het beste verschillende smaken testen. Je kunt ook verschillende shisha smaken met elkaar mengen.

Aanschaffen

Je kunt een waterpijp gemakkelijk online bestellen. Wanneer je dat doet kun je ook meteen een aantal shisha smaken mee bestellen. De meeste online aanbieders hebben een breed assortiment dus er zit altijd wel een smaak voor jou tussen. Het grote voordeel: je kunt gewoon thuis shisha roken. Thuis mag het namelijk gewoon, zonder dat je een vergunning nodig hebt. Veel plezier en succes met het uittesten van de shisha.

Lees ook:  We hebben gemiddeld meer abonnementen als we denken

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings