7 populairste waterpijp merken van het moment

26/03/2024
182
waterpijp merken

Waterpijpen zijn al eeuwenlang een geliefd tijdverdrijf en een belangrijk onderdeel van sociale bijeenkomsten over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een traditionele shisha of een modern ontwerp, er zijn tal van merken die hoogwaardige waterpijpen aanbieden om aan elke smaak en voorkeur te voldoen. In deze blog zullen we daarom de 7 populairste waterpijp merken de revue laten passeren. Heb je na je rooksessie trek gekregen? Lees dan hier meer over smakelijke foodtrends.

Amy Deluxe

Amy Deluxe is een Duitse fabrikant van hoogwaardige shisha’s. Het grote voordeel van deze waterpijpen is dat er een klik-systeem is ingebouwd, waarmee je de waterpijpen zo in en uit elkaar kunt draaien. Dit houdt in dat je makkelijker je shisha kunt reinigen of kunt meenemen. Een ander voordeel van dit merk is dat er ook een uitgebreide collectie aan accessoires te koop is in shishashops, waarmee jij jouw ervaring kunt uitbreiden.

Oduman waterpijpen

Oduman waterpijpen kenmerken zich door het vele glas dat in de waterpijpen verwerkt is. Het merk is altijd op zoek naar innovatie. Iedere waterpijp heeft ook zijn eigen unieke vorm mede daardoor. De shisha’s produceren veel rook en zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Een soepele airflow bijvoorbeeld of het allerbeste metaal. Door zijn gebruiksvriendelijkheid vind je deze waterpijp ook vaker in shisha lounges.

populaire shisha merken

El Nefes

El Nefes is een Turks merk waterpijpen. De hookahs kenmerken zich, doordat ze met de hand vervaardigd zijn en een traditioneel Ottomaanse look hebben. De waterpijpen zijn van koper en staan wereldwijd bekend als een van de beste waterpijpen. In het koper vind je prachtige gedetailleerde patronen en etsen, waardoor deze shisha’s ook verzameld worden door verzamelaars.

Khalil Mamoon

Khalil Mamoon is een van de bekendste en meest vooraanstaande merken in de waterpijpwereld. Mamoon is een Egyptisch merk, dat zich kenmerkt door de eeuwenlange Egyptische tradities in het design van de hookahs te verwerken. Dit levert hoogwaardige en authentieke waterpijpen op, die stuk voor stuk uniek zijn. De hookahs worden met de hand vervaardigd, waardoor de shisha ook volledig luchtdicht is.

Mr. Eds

Mr. Eds is een relatief nieuwe naam in de waterpijpwereld, maar daardoor niet minder populair. Het bedrijf is gevestigd in Turkije en kenmerkt zich door de unieke rookkolommen die je met deze shisha kunt produceren. Hierdoor voelt de rookervaring nog intenser en bijzonderder aan.

WD Hookah

De hookahs van WD Hookah zijn afkomstig van Duits grondgebied en hebben een kenmerkend strak en modern uiterlijk. De shisha’s zijn van edelstaal en hebben vazen van kristalglas. De shisha’s hebben meerdere slangpoorten, waardoor extra slangen moeiteloos aangesloten kunnen worden.

Farida shisha’s

Farida waterpijpen zijn echte eye catchers vanwege hun authentieke, Arabische design. Het Egyptische merk Farida werkt met hoogwaardige materialen en maakt het mogelijk dat, wanneer je een en dezelfde smaak blijft roken, de smaak in de waterpijp trekt voor een unieke smaakbeleving. De hookah bestaat uit koper en is afgewerkt met prachtige, gedetailleerde patronen.

Lees ook:  Marketingontwikkelingen 2023 vollop in gang!

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

Web Wings groeit uit tot marktleider in online marketing

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings