De Playstation 5 in 2021

18/01/2021
242
De Playstation 5 in 2021

Mensen blijven het zich afvragen, wanneer kan ik nou die nieuwe Playstation 5 kopen? De gameconsole werd gelanceerd op 12 november 2020 in de Verenigde Staten. Een week later volgden Europa en Japan. Men kon de console vanaf deze datum al pre-orderen. Met een pre-order betaal je een product al voor je het uiteindelijk krijgt. Hier kunnen enkele weken of zelfs maanden tussen zitten. Zoals te lezen is in ons vorige artikel was de Playstation 5 in Nederland al na een halfuur uitverkocht. De reden hiervoor was de kleine hoeveelheid beschikbare consoles en de coronapandemie. Deze pandemie zorgde er namelijk voor dat complete fabrieken stil kwamen te liggen. De Playstation 5 had hier veel last van. Sony kiest er altijd al voor om de eerste lading nieuwe consoles te beperken. Echter, de beperkte oplage die er nu was, was zelfs voor Sony te laag.

Een korte samenvatting

De hype rond deze nieuwe Playstation 5 is en blijft door de kleine oplage erg groot. De nieuwe console van Sony heeft apart en zeer merkwaardig design. Zoals beschreven in ons vorige artikel lijkt de console op router of op een modem. Bovendien zeggen veel mensen die de console voor het eerst zien dat deze erg onhandig is. Door de nieuwe vormgeving kun je hem niet zo gemakkelijk ergens neerzetten of leggen. Dit zorgt ervoor dat je dus echt plaats moet maken of moet hebben voor de PS5.

levering ps5 2021

Er komt goed nieuws aan voor de Playstation 5 in 2021

Nadat de Playstation 5 zo snel was uitverkocht konden veel mensen zich bij diverse bedrijven aanmelden voor de mail lijst. Zodra de console weer beschikbaar zou zijn krijgen deze mensen meteen een mail. Zo weet je als koper meteen wanneer je weer kunt kijken. Daarbij is het nu nog niet mogelijk om een pre-order te plaatsen. De verwachting is dat het binnenkort wel weer mogelijk is. Dit zou dan ook betekenen dat Sony weer consoles gaat leveren aan deze bedrijven. Ergens in de komende weken of maanden is de verwachting dat deze zullen worden geleverd.

De Playstation 5 wordt weer geleverd in 2021

Bol.com zal dan het bedrijf zijn dat de meeste consoles zal krijgen. Zij zijn in Nederland de grootste verkoper van Playstationproducten. Ook kleinere spelers zoals Nedgame, Intertoys, Coolblue, Media Markt en Game Mania zullen consoles krijgen. Toch zullen eerst de mensen met een pre-order van de vorige levering als eerste een Playstation 5 ontvangen. Bij Bol.com zijn dit aardig wat mensen. Het is voor iedereen de afweging of je bestelt bij Bol.com of bij een van de andere partijen. Feit is dat er weer nieuwe Playstations 5 zullen worden geleverd in het eerste halfjaar van 2021.

Lees ook:  Ondanks de torenhoge inflatie luxe blijven eten? Zo krijg je het voor elkaar!

Recent

Evolutie van de game-console

Frenkie de Jong buitenspel. Hoe nu verder met Oranje en Barcelona?

Voordelen van Realworks website voor makelaars

Het vermogen van Yvonne Coldeweijer: wat verdient de roddelkoningin?

Tips voor het renoveren van je woning

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings