De Twitch streamer Noël Dekkers

11/03/2022
918
Twitch streamer Noël Dekkers

Je kunt er niet omheen als je bekend bent met Twitch en Instagram. De bekende Twitch streamer Noël Dekkers is namelijk Nederlands. Deze gamer staat bekend om zijn positieve houding en zijn interacties met zijn publiek. Noël Dekkers krijgt steeds meer volgers en het is te begrijpen waarom. Hij heeft een aanstekelijke invloed om zijn publiek en dat zie je dan ook terug.

Bekendheid door Twitch

Wie niet bekend is met Twitch is waarschijnlijk iets ouder of houdt totaal niet van gamen. Deze bekende videosite is gericht op het stream van persoonlijke kanalen. Hierbij zijn vaak computerspellen de focus. Het is echter ook mogelijk om meer dan computerspellen tentoon te stellen. Je vindt er ook mensen die alleen interactie met elkaar zoeken, die een instrument bespelen en noem maar op! Eenieder kan via een eigen kanaal namelijk uitzendingen maken over deze diverse onderwerpen. Het platform begon voornamelijk in de Benelux te groeien in de Corona periode. Dit kwam omdat veel mensen zich verveelde en het huis niet uit mochten. Twitch betaalde ook bekende Nederlandse youtubers op om dit platform te streamen. Noël Dekkers heeft zijn bekendheid aan Twitch te danken. Hij speelde onder andere Call of Duty voor duizende mensen op zijn stream. In 2020 is hij begonnen als steamer en inmiddels heeft hij al 20.000 volgers aangetrokken op dit platform.

Noël dekkers en Instagram

Noël Dekkers heeft echter niet alleen een naam gemaakt op Twitch. Hij is ook al een tijd zeer geliefd op Instagram. Hier heeft hij maar liefst 80.000 volgers weten te verzamelen. Je kunt hier al zijn avonturen op de voet volgen en ook geeft hij hier persoonlijke updates. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe oud Noël Dekkers is? Hij is inmiddels 19 jaar oud en is geboren in 2003. Instagram is sinds 2017 razend populair. De social media site heeft sindsdien maar liefst 800 miljoen geregistreerde gebruikers en dat lijkt voorlopig niet te stoppen. In 2012 kocht Facebook het bedrijf voor 1 miljard dollar op.

De Twitch streamer Noël Dekkers heeft een vriendin?

Steeds meer kijkers zijn geïnteresseerd in de vraag of de Twitch steamers Noël Dekkers een vriendin heeft. In een recente video van collega Enzo Knol blijkt een aanwijzing voor deze vraag te zitten. Enzo Knol blijkt er plezier in de scheppen dat Noël Dekkers namelijk een relatie zou hebben met Kim. In deze video is ook te zien hoe Kim, Noël probeert te zoenen. Het is dus niet bekend of Noël Dekker een vriendin heeft, maar het zou zeker kunnen.

Wie ook vaak in opspraak kwamen voor hun relatie waren Lil’Kleine en Jaimie Vaes.

Lees ook:  Streamingsdiensten moeten meer investeren

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings