Relatie van Lil’Kleine en Jaimie Vaes

11/03/2022
235
Relatie van Lil’Kleine en Jaimie Vaes

Je kan er niet om heen draaien. De relatie van Lil’kleine en Jaimie Vaes is je vast niet ontgaan. Rapper Lil’’kleine werd op het eiland Ibiza gearresteerd nadat Jaimie Vaes om middernacht bebloed was gespot. Jaimie Vaas is overigens niet zomaar een vriendin, het is de verloofde van de rapper en moeder van zijn kind. Het gerucht gaat dat Vaes die avond op haar hoofd is geslagen met een wijnfles. Dat is niet het enige. Lil’Kleine zou namelijk haar telefoon en hotelkamer hebben vernield. Dit is helaas niet het enige wat is voorgevallen.

Informatie over Jaimie Vaes

Jaimie Vaes komt oorpronkelijk uit Den Haag en is geboren in 1989. Ze heeft een tijdje in Ibiza gewoond en ook heeft zij Fasion Styling en Design in Amsterdam gestudeerd. Jaimie Vaes heeft al sinds 2016 een relatie met Lil’Kleine. De twee verschillen zo’n 5 jaar van elkaar. Ze konden elkaar al even als vrienden en het duurde hierom even voordat de vonk daadwerkelijk oversloeg. Dit kwam onder andere door het leeftijdsverschil. Ze is niet alleen de verloofde van de rapper en de moeder van zijn kind, maar ze doet ook de volledige styling voor zijn tour. Ze heeft zich later ontpopt tot presentatrice van onder andere het programma ‘Just Tattoo of us’ op MTV. Sinds dat haar kindje geboren is heeft ze zich terug getrokken en zorgde ze full time voor hun kind.

Relatie van Lil’Kleine en Jaimie Vaes: Huiselijk geweld

Na het voorval op Ibiza kwamen Lil’Kleine en Jaimie Vaes samen met een veelbesproken verklaring naar buiten. Ze erkende beide dat er een voorval was geweest. Ze maakte echter wel duidelijk dat de geruchten die rond gingen helemaal niet waar wouden. Het stel vroeg uiteindelijk of de media hun met rust wou laten. Er kwamen gedurende de tijd vorderde, steeds meer verhalen van huiselijk geweld naar voren. Uiteindelijk heeft het tot een dieptepunt geleid. Op 13 Februari is er namelijk een video om social media beland waar te zien is dat Lil’Kleine, Jamie aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen een autodeur klemt. Niet veel later kwam er naar buiten dat de rapper was aangehouden door de Amsterdamse politie.

De waarheid is geheim

De relatie van Lil’Kleine en Jaimie Vaes speelt zich grotendeels af achter gesloten deuren. De rapper laat weten dat het alleen maar over ‘monjesmaat’ gaat, net als nu. Jamie Vaes heeft veel steun van BN’ers ontvangen waaronder de ex van Lange Frans. Niemand weet precies hoe het er aan toegaat in de relatie van Lil’Kleine en Jaimie Vaes. Het is in ieder geval zeker dat dit niet het laatste is wat we ervan zullen horen.

Wil je meer over een rapper weten? Je kan haast niet geloven wat Kosso koopt!

Lees ook:  Gio heeft een nieuwe woning

Recent

Doorbraak: Sociale Media omarmen Vrouwelijke Tepels - #free the nipple!

Nieuwe trend: Overnachten, recreëren en vergaderen op de boerderij

Populaire soorten vloeren en hun onderhoud

Verbod op gokreclame: wanneer treedt het in en wat betekent het?

Hoe fenders een boot kunnen beschermen

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings