Dit zijn de nieuwste gadgets en innovaties van 2021

06/12/2021
406
e nieuwste gadgets en innovaties

2021 is een jaar vol nieuwe gadgets, innovaties en interessante toekomstplannen vanuit de Techindustrie en overige sectoren. Uiteraard zijn dit er veel te veel om in een artikel uit te werken, om die reden hebben we de meest opmerkelijke gadgets en plannen van dit jaar hieronder op een rijtje gezet.  

sneaker cleaner

Apple Smart Ring

De Apple Smart Ring is officieel nog niet op de markt. Toch heeft de Techgigant dit jaar patent aangevraagd voor het ontwerp van de Smart Ring. Na het succes van de Apple Smart Watch, vond het bedrijf dat het tijd werd voor een nieuwe innovatie op het gebied van smart gadgets. De Smart Ring zou de problemen van de Apple Smart Watch verhelpen en tegelijkertijd consumenten een kijk moeten geven in de toekomst van draagbare gadgets. De smart Ring is subtiel, niet iedereen kan meelezen, het kan worden opgeladen via je smartphone en het is comfortabeler dan de huidige Smart Watch. Of de ring daadwerkelijk in productie gaat, is de vraag. Apple heeft in het verleden namelijk tientallen patenten aangevraagd die uiteindelijk nooit zijn ontwikkeld.

Smarthome: De slimme meter

De nieuwste gadget op het gebied van smart home innovatie is de slimme meter. Met de slimme meter hoef je nooit meer handmatig de meterstanden op te tellen en door te geven aan de energiemaatschappij. Naast het feit dat dit veel tijd bespaart en het leven thuis nét iets eenvoudiger maakt, geeft het de burgers ook meer inzicht in hun verbruik. Hierdoor kunnen mensen economischer omgaan met hun verbruik en gezien de huidige klimaatcrisis waarin we leven is een beetje meer bewustwording altijd een positieve ontwikkeling.

Slimme smartphone standaard

Het thuiswerken tijdens de coronacrisis heeft geleid tot een aantal opmerkelijke nieuwe gadgets. Eén daarvan is de beweegbare smartphone standaard. De standaard volgt de bewegingen van de gebruiker. Dit maakt het mogelijk om tijdens en online-meeting te bewegen zonder dat je buiten het beeld valt. Naast zakelijk gebruik kan de beweegbare standaard ook handig zijn voor het maken van bijvoorbeeld TikTok video’s of andere video’s voor social media.

Sneaker cleaner

Misschien is dit niet de meest innovatieve ontwikkeling op het gebied van technologie. Desondanks is sneaker cleaner wel degelijk een product dat niet mag ontbreken aan dit lijstje. Voordat sneaker cleaner op de markt werd gebracht moesten mensen hun sneakers schoonmaken met producten die hier niet per se voor bestemd zijn waardoor de schoenen soms konden beschadigen. Sneaker cleaner heeft speciale schoonmaaksets ontworpen die zijn samengesteld uit producten met ieder zijn specifieke functie of doel. Dit maakt het heel eenvoudig om snel en efficiënt thuis je schoenen te poetsen zonder ze daarbij te beschadigen.

Lees ook:  Betekenis en voordelen van cloud technologie

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings