Dronken vrouw zonder rijbewijs, steelt waarschijnlijk een auto om er vervolgens mee in een weiland te belanden en verzet zich hevig bij arrestatie

05/11/2020
283
BMW

Opmerkelijk nieuws van donderdag 5 november #1

In het weekend van zaterdag 31 oktober is een vrouw uit Almelo opgepakt in Ommen. De vrouw was namelijk de bestuurder van een BMW die in een weiland terecht was gekomen. Tijdens de aanhouding van de vrouw merkte de politie op dat er waarschijnlijk alcohol in het spel was. Toen de politie de vrouw vervolgens wou meenemen naar het bureau verzette ze zich hevig. Ook uiteindelijk op het bureau bleef de vrouw zich verzetten.

Koeien

De vrouw bleef gelukkig wel ongedeerd. Dit ondanks een flinke dolle mans rit. Tijdens deze rit werd een tv-verdeelkast en een lantaarnpaal omvergereden. Via het fietspad en een boom eindigde de rit tussen midden tussen de koeien. Dit alles terwijl de vrouw dus ook nog eens geen rijbewijs had.

Gestolen

Achteraf bleek dat een man zich heeft gemeld bij het politiebureau. Deze man verklaarde tegenover de politie dat de BMW van hem was. De man gaf aan dat zijn auto iets voor dat dit incident heeft plaatsgevonden gestolen was. Mocht de BMW van deze man zijn dan krijgt hij hem met flink wat schade terug.

BMW

Lees ook:  Elektrisch rijden nog zuiniger dan gedacht

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings