Dronken vrouw zonder rijbewijs, steelt waarschijnlijk een auto om er vervolgens mee in een weiland te belanden en verzet zich hevig bij arrestatie

05/11/2020
130
BMW

Opmerkelijk nieuws van donderdag 5 november #1

In het weekend van zaterdag 31 oktober is een vrouw uit Almelo opgepakt in Ommen. De vrouw was namelijk de bestuurder van een BMW die in een weiland terecht was gekomen. Tijdens de aanhouding van de vrouw merkte de politie op dat er waarschijnlijk alcohol in het spel was. Toen de politie de vrouw vervolgens wou meenemen naar het bureau verzette ze zich hevig. Ook uiteindelijk op het bureau bleef de vrouw zich verzetten.

Koeien

De vrouw bleef gelukkig wel ongedeerd. Dit ondanks een flinke dolle mans rit. Tijdens deze rit werd een tv-verdeelkast en een lantaarnpaal omvergereden. Via het fietspad en een boom eindigde de rit tussen midden tussen de koeien. Dit alles terwijl de vrouw dus ook nog eens geen rijbewijs had.

Gestolen

Achteraf bleek dat een man zich heeft gemeld bij het politiebureau. Deze man verklaarde tegenover de politie dat de BMW van hem was. De man gaf aan dat zijn auto iets voor dat dit incident heeft plaatsgevonden gestolen was. Mocht de BMW van deze man zijn dan krijgt hij hem met flink wat schade terug.

BMW

Lees ook:  Elektrisch rijden nog zuiniger dan gedacht

Recent

Charlene de Carvalho-Heineken en haar gigantische vermogen

Een verbod op gokreclames en vanaf wanneer het in gaat!

Pasen en lentedagen voor je hond

Maak je huis klaar voor de lente met deze nieuwe woontrends!

Wat is een Green Belt Opleiding en waarom is het belangrijk?

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings